haberimizvar.net’e MUÇEV teşekkürü

GÜNDEM 27.08.2020 - 13:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

haberimizvar.net’e MUÇEV teşekkürü

Halk TV’de Betül Ersöz Araz’ın sunduğu ‘Gündem Özel’in konuğu olan İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, MUÇEV konusuyla ilgili soruyu yanıtlarken, “MUÇEV’in talanını haberimizvar.net’te yazan gazeteci Ebru Küçükaydın’a özellikle teşekkür ediyorum. Çünkü bu talanı ondan başka yazan olmadı” dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, dün Halk TV’de Betül Ersöz Araz’ın sunduğu ‘Gündem Özel’in konuğuydu. Bahşi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına getirilen kısıtlamalardan, ekonomideki olumsuz tablo ve pandemic sürecine varıncaya bir çok konuda değerlendirmelerde bulundu. İYİ Parti Milletvekili Bahşi, kendisinin de soru önergesiyle TBMM’ye taşıdığı, son günlerde gündemin ilk sıralarında yeralan MUÇEV Tur. Tic. Ltd. Şirketi’ne sahillerin ihalesiz verilmesi konusuna da değindi. MUÇEV denilince ilk etapta vakıf gibi algılandığını oysa MUÇEV’in bir şirket olduğunu belirten Bahşi, “Şirketlerin amacı ortaklarına kar getirmektir. Şirketler kamu kaynaklarını kullanamaz, yönetimlerinde kamu görevlileri bulunamaz. Bakıyoruz yönetimine, AKP eski milletvekilinin kızı, il başkanının eniştesi, kayınçosu, damadı vs. Zaten bu aralar etraf, damattan, kayınçodan geçilmiyor. Menteşe Kaymakamı şirket yönetiminde mesela. Olamaz. Yasal değil. Bu tür şirketlerde kamu görevlisi yönetime giremez” dedi. MUÇEV’I ilk kez birkaç ay once Muğla’da benzer şekilde bir eyleminden dolayı duyduğunu belirten Bahşi şöyle devam etti:   ‘GİDİCİLER YA, YAĞMALIYORLAR’  “AKP’nin her zaman yaptığı iş. Nedir ? Rant olan yerde peşkeş çekerler, yandaş kayırmacılığı yaparlar. Derken bizim Antalya Demre Üçağız’da özel koruma alanındaki 12.983.02 metrekarelik bölgeyi de bu şirkete verdiler. İYİ Parti ilçe başkanımız ve Demre Belediye Başkanı beni arayıp durumdan haberdar ettiler. Soru önergesi vermek için konuyu araştırırken gördüm ki, www.haberimizvar.net isimli haber sitesinde Ebru Küçükaydın isimli bir yazar konuyu gündeme getirmiş. Buradan ona da teşekkür ediyorum. Çünkü bu hanımefendiden başka kimse bu konuya gündeme getirmedi. Hassasiyeti için kendisine teşekkür ediyorum. Alanya’dan Keşan’a kadar tüm sahilleri, özellikle muhalif belediyelerin görevde olduğu sahilleri bu şirkete vermişler. Yağmacılık, talan aslında Serik’te başladı. Hatırlarsınız 500 bin lira rüşvet meselesi vardı.. Turizm Bakanlığı bu ilçede plajların tahsisini kaldırdı ve buraları turizm alanı, golf alanı ilan etti. Manavgat’ta Ulualan’I, . Alanya’da Sapadere denilen bölgeyi de keza aynı şekilde turizm alanı ilan ettiler ve çalışma başlattılar. Talanın sonu gelmiyor. Bunlar artık her değeri yerle yeksan ediyor, hiç utanmadan sıkılmadan her tarafı yağmalıyorlar. Gidiciler ya gidiyorlar ya ne yağmalarsak kardır mantığıyla hareket ediyorlar. Soru önergelerimize dalga geçer gibi cevap yerine konuyla ilgisi olmayan link gönderiyorlar. MUÇEV nedir  diye soruyoruz gönderilen linkte başka bir yerle ilgili başka bir şey çıkıyor karşımıza.”    
Halk TV’de Betül Ersöz Araz’ın sunduğu ‘Gündem Özel’in konuğu olan İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, MUÇEV konusuyla ilgili soruyu yanıtlarken, “MUÇEV’in talanını haberimizvar.net’te yazan gazeteci Ebru Küçükaydın’a özellikle teşekkür ediyorum. Çünkü bu talanı ondan başka yazan olmadı” dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, dün Halk TV’de Betül Ersöz Araz’ın sunduğu ‘Gündem Özel’in konuğuydu. Bahşi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına getirilen kısıtlamalardan, ekonomideki olumsuz tablo ve pandemic sürecine varıncaya bir çok konuda değerlendirmelerde bulundu. İYİ Parti Milletvekili Bahşi, kendisinin de soru önergesiyle TBMM’ye taşıdığı, son günlerde gündemin ilk sıralarında yeralan MUÇEV Tur. Tic. Ltd. Şirketi’ne sahillerin ihalesiz verilmesi konusuna da değindi. MUÇEV denilince ilk etapta vakıf gibi algılandığını oysa MUÇEV’in bir şirket olduğunu belirten Bahşi, “Şirketlerin amacı ortaklarına kar getirmektir. Şirketler kamu kaynaklarını kullanamaz, yönetimlerinde kamu görevlileri bulunamaz. Bakıyoruz yönetimine, AKP eski milletvekilinin kızı, il başkanının eniştesi, kayınçosu, damadı vs. Zaten bu aralar etraf, damattan, kayınçodan geçilmiyor. Menteşe Kaymakamı şirket yönetiminde mesela. Olamaz. Yasal değil. Bu tür şirketlerde kamu görevlisi yönetime giremez” dedi. MUÇEV’I ilk kez birkaç ay once Muğla’da benzer şekilde bir eyleminden dolayı duyduğunu belirten Bahşi şöyle devam etti:

 

‘GİDİCİLER YA, YAĞMALIYORLAR’

 “AKP’nin her zaman yaptığı iş. Nedir ? Rant olan yerde peşkeş çekerler, yandaş kayırmacılığı yaparlar. Derken bizim Antalya Demre Üçağız’da özel koruma alanındaki 12.983.02 metrekarelik bölgeyi de bu şirkete verdiler. İYİ Parti ilçe başkanımız ve Demre Belediye Başkanı beni arayıp durumdan haberdar ettiler. Soru önergesi vermek için konuyu araştırırken gördüm ki, www.haberimizvar.net isimli haber sitesinde Ebru Küçükaydın isimli bir yazar konuyu gündeme getirmiş. Buradan ona da teşekkür ediyorum. Çünkü bu hanımefendiden başka kimse bu konuya gündeme getirmedi. Hassasiyeti için kendisine teşekkür ediyorum. Alanya’dan Keşan’a kadar tüm sahilleri, özellikle muhalif belediyelerin görevde olduğu sahilleri bu şirkete vermişler. Yağmacılık, talan aslında Serik’te başladı. Hatırlarsınız 500 bin lira rüşvet meselesi vardı.. Turizm Bakanlığı bu ilçede plajların tahsisini kaldırdı ve buraları turizm alanı, golf alanı ilan etti. Manavgat’ta Ulualan’I, . Alanya’da Sapadere denilen bölgeyi de keza aynı şekilde turizm alanı ilan ettiler ve çalışma başlattılar. Talanın sonu gelmiyor. Bunlar artık her değeri yerle yeksan ediyor, hiç utanmadan sıkılmadan her tarafı yağmalıyorlar. Gidiciler ya gidiyorlar ya ne yağmalarsak kardır mantığıyla hareket ediyorlar. Soru önergelerimize dalga geçer gibi cevap yerine konuyla ilgisi olmayan link gönderiyorlar. MUÇEV nedir  diye soruyoruz gönderilen linkte başka bir yerle ilgili başka bir şey çıkıyor karşımıza.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.