İlave TV'ye saldırı

GÜNDEM 24.02.2022 - 18:27, Güncelleme: 24.02.2022 - 18:27
 

İlave TV'ye saldırı

YouTube üzerinden sokak röportajları yayınlayan İlave TV'nin kurucusu Arif Kocabıyık ile kanalın kameramanı saldırıya uğradı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Kocabıyık, "8-10 kişilik sözde kendilerini ülkücü olarak tanıtan şerefsizler tarafından saldırıya uğradık" dedi.

haberimizvar.net- YouTube platformu üzerinden yayın yapan İlave TV'nin kurucusu Arif Kocabıyık ile kanalın kameramanı saldırıya uğradı. Twitter hesabından paylaşım yapan Kocabıyık, hastane raporu alarak şikayetçi olacaklarını açıkladı. Geçtiğimiz aylarda gözaltına alınan Arif Kocabıyık, YouTube üzerinden sokak röportajları yayınlamaya devam ediyordu. Ev hapsi alan Kocabıyık'ın yasağı kalkınca, röportajlara kaldığı yerden devam etti.  HASTANE RAPORU ALIP ŞİKAYETÇİ OLMAYA GİDİYORUZ  Sosyal medyadan paylaşım yapan Kocabıyık, kendilerini ülkücü olarak tanıtan bir grup kişinin saldırısına uğradıklarını açıklayarak, "8-10 kişilik sözde kendilerini ülkücü olarak tanıtan şerefsizler tarafından saldırıya uğradık.. şimdi hastane raporu alıp şikayetçi olmaya gidiyoruz" dedi. 8 10 kişilik sözde kendilerini ülkücü olarak tanıtan şerefsizler tarafından saldırıya uğradık.. şimdi hastane raporu alıp şikayetçi olmaya gidiyoruz.. pic.twitter.com/XuQmsaMy88— Arif Kocabıyık (@Arif_IlaveTv07) February 24, 2022
YouTube üzerinden sokak röportajları yayınlayan İlave TV'nin kurucusu Arif Kocabıyık ile kanalın kameramanı saldırıya uğradı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Kocabıyık, "8-10 kişilik sözde kendilerini ülkücü olarak tanıtan şerefsizler tarafından saldırıya uğradık" dedi.

haberimizvar.net- YouTube platformu üzerinden yayın yapan İlave TV'nin kurucusu Arif Kocabıyık ile kanalın kameramanı saldırıya uğradı. Twitter hesabından paylaşım yapan Kocabıyık, hastane raporu alarak şikayetçi olacaklarını açıkladı. Geçtiğimiz aylarda gözaltına alınan Arif Kocabıyık, YouTube üzerinden sokak röportajları yayınlamaya devam ediyordu. Ev hapsi alan Kocabıyık'ın yasağı kalkınca, röportajlara kaldığı yerden devam etti.

 HASTANE RAPORU ALIP ŞİKAYETÇİ OLMAYA GİDİYORUZ

 Sosyal medyadan paylaşım yapan Kocabıyık, kendilerini ülkücü olarak tanıtan bir grup kişinin saldırısına uğradıklarını açıklayarak, "8-10 kişilik sözde kendilerini ülkücü olarak tanıtan şerefsizler tarafından saldırıya uğradık.. şimdi hastane raporu alıp şikayetçi olmaya gidiyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.