İletişim Fakültesi'ne iki ödül

YEREL 06.10.2023 - 14:56, Güncelleme: 06.10.2023 - 14:56
 

İletişim Fakültesi'ne iki ödül

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi, 2023 TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasından ödüller kazandı.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri Alev İlyas ve Yaşar Can Soylu, Su Altında Sanatsal Pozlar içeriğiyle TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Görsel Yayıncılık alanında Video Haber kategorisinde ikinci oldu. İlyas ve Soylu ikinci olarak 20 bin TL ödül kazandılar. TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması 2015’ten bu yana çok sayıda iletişim fakültesi öğrencisinin katılımıyla düzenleniyor. 2 ÖDÜL BİRDEN Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’nda Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Yaşar Can Soylu, İnternet Yayıncılığı dalında Sosyal Medya Projesi kategorisinde Yaşar Soylu Youtube Kanalıyla birincilik ödülü kazandı. Aynı yarışmada Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Ceyhun Şimşek, İşitsel dal Radyo Programcılığı kategorisinde Sesli Makale İletişim Eğitimindeki Temel Sorunlar ve Açmazlar programıyla ikincilik ödülü kazandı. 33 yıldır düzenlenen Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması Yazılı, Görsel, İşitsel ve İnternet Yayıncılığı dallarında düzenleniyor. Yarışmaya bu sene 32 iletişim fakültesinden çok sayıda öğrenci katıldı.  
Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi, 2023 TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasından ödüller kazandı.

haberimizvar.net-  Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri Alev İlyas ve Yaşar Can Soylu, Su Altında Sanatsal Pozlar içeriğiyle TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Görsel Yayıncılık alanında Video Haber kategorisinde ikinci oldu. İlyas ve Soylu ikinci olarak 20 bin TL ödül kazandılar. TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması 2015’ten bu yana çok sayıda iletişim fakültesi öğrencisinin katılımıyla düzenleniyor.

2 ÖDÜL BİRDEN

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’nda Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Yaşar Can Soylu, İnternet Yayıncılığı dalında Sosyal Medya Projesi kategorisinde Yaşar Soylu Youtube Kanalıyla birincilik ödülü kazandı.

Aynı yarışmada Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Ceyhun Şimşek, İşitsel dal Radyo Programcılığı kategorisinde Sesli Makale İletişim Eğitimindeki Temel Sorunlar ve Açmazlar programıyla ikincilik ödülü kazandı.

33 yıldır düzenlenen Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması Yazılı, Görsel, İşitsel ve İnternet Yayıncılığı dallarında düzenleniyor. Yarışmaya bu sene 32 iletişim fakültesinden çok sayıda öğrenci katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.