Menderes Türel, kimlere ‘ağlamayın’ diye seslendi!

GÜNDEM 02.04.2020 - 14:32, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Menderes Türel, kimlere ‘ağlamayın’ diye seslendi!

AKP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel, yardım hesapları bloke edilen CHP’li belediye başkanlarına seslenerek, “Ağlamayın çözüm için gayret gösterin” dedi.

haberimizvarnet-İçişleri Bakanlığı’nın kararıyla yardım kampanyalarının izine bağlanması üzerine AKP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel, CHP’li belediye başkanlarına seslenen bir paylaşımda bulundu. CHP’li belediye başkanlarının ne yapmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunun Türel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “AMAÇ ÜZÜM YEMEK Mi BAĞCI DÖVMEK Mİ? Belediyeler yardım kampanyalarının durdurulmasına tepki gösteriyor, ama İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu'nun “Kanuni izin alınmadan kampanya yapılmasına hukuken müsaade etmemiz mümkün değil“ demesine rağmen, kimse çıkıp izin müracaatında bulunmuyor. Açıklama yapıncaya kadar niye hala ”Yardım kampanyası yapmak istiyorum" diye müracaat eden yok Allah aşkına? ALT TARAFI BİR DİLEKÇE Alt tarafı yapacağınız iş, izin istemek için yazılacak bir dilekçeden ibaret. Amaç üzüm yemek mi bağcı dövmek mi? Kampanya için yaplan izin müracaatlarınızı olsun bitsin. Ağlamayın çözüm için gayret gösterin. Millet sizden hizmet bekliyor. Yardım bekliyor. Hepsi bu. NOKTA.”   
AKP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel, yardım hesapları bloke edilen CHP’li belediye başkanlarına seslenerek, “Ağlamayın çözüm için gayret gösterin” dedi.

haberimizvarnet-İçişleri Bakanlığı’nın kararıyla yardım kampanyalarının izine bağlanması üzerine AKP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel, CHP’li belediye başkanlarına seslenen bir paylaşımda bulundu. CHP’li belediye başkanlarının ne yapmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunun Türel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:


“AMAÇ ÜZÜM YEMEK Mi BAĞCI DÖVMEK Mİ?

Belediyeler yardım kampanyalarının durdurulmasına tepki gösteriyor, ama İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu'nun “Kanuni izin alınmadan kampanya yapılmasına hukuken müsaade etmemiz mümkün değil“ demesine rağmen, kimse çıkıp izin müracaatında bulunmuyor. Açıklama yapıncaya kadar niye hala ”Yardım kampanyası yapmak istiyorum" diye müracaat eden yok Allah aşkına?

ALT TARAFI BİR DİLEKÇE

Alt tarafı yapacağınız iş, izin istemek için yazılacak bir dilekçeden ibaret. Amaç üzüm yemek mi bağcı dövmek mi? Kampanya için yaplan izin müracaatlarınızı olsun bitsin. Ağlamayın çözüm için gayret gösterin. Millet sizden hizmet bekliyor. Yardım bekliyor. Hepsi bu. NOKTA.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.