‘Cumhuriyet Halk Partisi kadar başına taş düşsün!’

GÜNDEM 28.04.2020 - 16:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

‘Cumhuriyet Halk Partisi kadar başına taş düşsün!’

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin yayınladığı yazılı açıklamada, “Türkiye yönetilemiyor! Yakında korona virüsün sebebi CHP derse şaşırmamak gerek! Cumhuriyet Halk Partisi kadar başına taş düşsün!” dedi.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ortalık yangın yeri. İnsanlar yaşamak istiyor. Önünü görmek istiyor. İşçiler, emekçiler, küçük esnaf, üreticiler zor durumda. Kime kaç test yapıldığı, bu sürecin nereye gideceğini tahmin etmek oldukça zor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, siyaseti bir kenara bırakıp, vatandaşa nasıl dokunabiliriz, bu süreci en sağlıklı nasıl atlatabiliriz diye çaba harcıyoruz. Belediyelerimiz, AKP’nin yok ettiği sosyal devleti, kendi olanaklarıyla örmeye, vatandaşın derdine derman olmaya çalışıyor. TÜRKİYE YÖNETİLEMİYOR Halkımız canının derdinde iken AKP Genel Başkanı Erdoğan, Genel Başkanımızla CHP ile uğraşma derdinde! Halkımızı kutuplaştırma, ötekileştirme derdinde. Basit bir maske dağıtımını beceremiyorlar. Süreci yönetemiyorlar. Ellerine ayaklarına bulaştırdılar. Genel Başkanımızın dediği gibi; Türkiye yönetilemiyor! Yakında korona virüsün sebebi CHP derse şaşırmamak gerek! Cumhuriyet Halk Partisi kadar başına taş düşsün!” 
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin yayınladığı yazılı açıklamada, “Türkiye yönetilemiyor! Yakında korona virüsün sebebi CHP derse şaşırmamak gerek! Cumhuriyet Halk Partisi kadar başına taş düşsün!” dedi.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ortalık yangın yeri. İnsanlar yaşamak istiyor. Önünü görmek istiyor. İşçiler, emekçiler, küçük esnaf, üreticiler zor durumda. Kime kaç test yapıldığı, bu sürecin nereye gideceğini tahmin etmek oldukça zor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, siyaseti bir kenara bırakıp, vatandaşa nasıl dokunabiliriz, bu süreci en sağlıklı nasıl atlatabiliriz diye çaba harcıyoruz. Belediyelerimiz, AKP’nin yok ettiği sosyal devleti, kendi olanaklarıyla örmeye, vatandaşın derdine derman olmaya çalışıyor.

TÜRKİYE YÖNETİLEMİYOR

Halkımız canının derdinde iken AKP Genel Başkanı Erdoğan, Genel Başkanımızla CHP ile uğraşma derdinde! Halkımızı kutuplaştırma, ötekileştirme derdinde. Basit bir maske dağıtımını beceremiyorlar. Süreci yönetemiyorlar. Ellerine ayaklarına bulaştırdılar. Genel Başkanımızın dediği gibi; Türkiye yönetilemiyor! Yakında korona virüsün sebebi CHP derse şaşırmamak gerek! Cumhuriyet Halk Partisi kadar başına taş düşsün!” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.