Şans oyunlarında yeni dönem

GÜNDEM 01.06.2020 - 14:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Şans oyunlarında yeni dönem

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü, internet aracılığıyla süper sayısal oyunlarının oynatılmasına saat 00.00 itibarıyla başlanılacağını duyurdu.

haberimizvar.net- Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden süper sayısal oyunlara (Süper On Numara, Süper Şans Topu, Süper Sayısal Loto ve Para Loto) ilişkin bir yazılı açıklama yapıldı. Yeni alınan kararla birlikte, sanal bayilerin teknik altyapıları üzerinden internet aracılığıyla bu oyunların oynatılmasına bugün gece yarısı itibarıyla başlanacak.  Sayısal oyunlar için belirlenen oyun kuralları ve kolon ücretleri, süper sayısal oyunlar için de geçerli olmakla birlikte her iki oyun grubu için iki ayrı ikramiye havuzu oluşturulacak.   
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü, internet aracılığıyla süper sayısal oyunlarının oynatılmasına saat 00.00 itibarıyla başlanılacağını duyurdu.

haberimizvar.net- Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden süper sayısal oyunlara (Süper On Numara, Süper Şans Topu, Süper Sayısal Loto ve Para Loto) ilişkin bir yazılı açıklama yapıldı.

Yeni alınan kararla birlikte, sanal bayilerin teknik altyapıları üzerinden internet aracılığıyla bu oyunların oynatılmasına bugün gece yarısı itibarıyla başlanacak. 

Sayısal oyunlar için belirlenen oyun kuralları ve kolon ücretleri, süper sayısal oyunlar için de geçerli olmakla birlikte her iki oyun grubu için iki ayrı ikramiye havuzu oluşturulacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.