TURİSTLER KONYAALTI SAHİLİ'NDE

GÜNDEM 05.12.2020 - 12:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

TURİSTLER KONYAALTI SAHİLİ'NDE

haberimizvar.net- Vaka sayısı yüzde 100 artan Antalya'da 56 saat sürecek sokağa çıkma kısıtlamasında sessizlik hakim. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, kısıtlamada istisnalar arasında yer alan yabancı turistlere kaldı. Sahile gelen turistlerin bazıları kumsalda uzanarak güneşlenirken, kimileri ise sahil bandında yürüyüş yaparak, bisiklete binerek boş sahilin tadını çıkardı. Sahildeki çocuklar da kum ve suyla oynayarak zaman geçirdi. Kamp için Antalya'da bulunan Ukraynalı sporcular da sabah saatlerinde antrenmanlarını sahil bandında gerçekleştirdi. Sporcuların bazıları koşu yaparken, bazıları da kumların üzerinde ağırlıklarla çalıştı. Kısıtlamayı ihlal eden bazı kişiler de turistlerin arasına karışarak sahile gelip zaman geçirdi. Sahile gelen kişilerin yasak olmasına rağmen banklara oturarak denizi izlediği görüldü. Konyaaltı Sahili ve kent merkezindeki sessizlik ise havadan görüntülendi.  İlginizi çekebilir  

haberimizvar.net- Vaka sayısı yüzde 100 artan Antalya'da 56 saat sürecek sokağa çıkma kısıtlamasında sessizlik hakim. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, kısıtlamada istisnalar arasında yer alan yabancı turistlere kaldı. Sahile gelen turistlerin bazıları kumsalda uzanarak güneşlenirken, kimileri ise sahil bandında yürüyüş yaparak, bisiklete binerek boş sahilin tadını çıkardı. Sahildeki çocuklar da kum ve suyla oynayarak zaman geçirdi. Kamp için Antalya'da bulunan Ukraynalı sporcular da sabah saatlerinde antrenmanlarını sahil bandında gerçekleştirdi. Sporcuların bazıları koşu yaparken, bazıları da kumların üzerinde ağırlıklarla çalıştı.

Kısıtlamayı ihlal eden bazı kişiler de turistlerin arasına karışarak sahile gelip zaman geçirdi. Sahile gelen kişilerin yasak olmasına rağmen banklara oturarak denizi izlediği görüldü. Konyaaltı Sahili ve kent merkezindeki sessizlik ise havadan görüntülendi. 

İlginizi çekebilir


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.