Antalya’da okullar yüz yüze açılacak mı?

EĞİTİM 01.03.2021 - 21:31, Güncelleme: 01.03.2021 - 21:35
 

Antalya’da okullar yüz yüze açılacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İlkokullardaki 8. ve 12. sınıflarda eğitim öğretime açılacaktır" dedi. Yüksek riskli grupta yer alan Antalya’da sadece liselerde yüz yüze sınavlar yapılacak.

haberimizvar.net Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kademeli normalleşmeyle ilgili önemli açıklamalarından biri de eğitimle ilgili oldu.  Erdoğan, “Okullar Türkiye genelindeki tüm okul öncesi eğitim kurumlarında ilkokullarda 8. ve 12. sınıflarda eğitim öğretime açılacaktır. Düşük ve orta riskli illerde ilaveten ortaokullar ve liseler dahil diğer kademelerde de eğitime başlanacaktır. Yüksek ve çok yüksek illerimizde ise genel uygulamanın dışında sadece liselerdeki yüz yüze sınavlar yapılacaktır” dedi. Erdoğan’ın açıklamalarına göre yüksek riskli iller arasında bulunan Antalya’da sadece liselerde yüz yüze sınav yapılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İlkokullardaki 8. ve 12. sınıflarda eğitim öğretime açılacaktır" dedi. Yüksek riskli grupta yer alan Antalya’da sadece liselerde yüz yüze sınavlar yapılacak.

haberimizvar.net

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kademeli normalleşmeyle ilgili önemli açıklamalarından biri de eğitimle ilgili oldu.  Erdoğan, “Okullar Türkiye genelindeki tüm okul öncesi eğitim kurumlarında ilkokullarda 8. ve 12. sınıflarda eğitim öğretime açılacaktır. Düşük ve orta riskli illerde ilaveten ortaokullar ve liseler dahil diğer kademelerde de eğitime başlanacaktır. Yüksek ve çok yüksek illerimizde ise genel uygulamanın dışında sadece liselerdeki yüz yüze sınavlar yapılacaktır” dedi. Erdoğan’ın açıklamalarına göre yüksek riskli iller arasında bulunan Antalya’da sadece liselerde yüz yüze sınav yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.