Hayvanlar da maske taktı

GÜNDEM 02.04.2021 - 13:47, Güncelleme: 02.04.2021 - 13:47
 

Hayvanlar da maske taktı

Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, maske takan hayvanların yer aldığı stickerları kasaplara dağıttı. Yardımcı, “Kasaplara gelen çocukların ilgisini çekmek ve vatandaşın maske kullanımını artırmak amaçlı hayvanlara da maske taktık" dedi.

haberimizvar.net- Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanvekili ve Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, koronavirüs önlemleri kapsamında kasaplara kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Başkan Yardımcı, Cumhurbaşkanlığı'nca gönderilen, maske kullanımını artırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla maske takan dana, kuzu, tavuk ve balık resimli stickerları kasaplara dağıttı. Yardımcı, Covid-19'a karşı maske mesafe ve hijyen kurallarına uymanın önemli olduğunu vurgulayarak, kasaplara denetimler geçekleştirdiklerini ve kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulunduklarını söyledi. Osman Yardımcı, “Covid-19 bilgilendirme çalışmalarına destek olmak için sticker yaptırdık. Kasaplara gelen çocukların ilgisini çekmek ve vatandaşın maske kullanımını artırmak amaçlı hayvanlara da maske taktık. Türkiye'de ilk defa yapılan bir çalışma. Antalya Kasaplar Odası olarak esnafımıza bunları dağıtıyoruz. Kendimiz ve sevdiklerimiz için kurallara uyalım" dedi.
Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, maske takan hayvanların yer aldığı stickerları kasaplara dağıttı. Yardımcı, “Kasaplara gelen çocukların ilgisini çekmek ve vatandaşın maske kullanımını artırmak amaçlı hayvanlara da maske taktık" dedi.

haberimizvar.net-  Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanvekili ve Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, koronavirüs önlemleri kapsamında kasaplara kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Başkan Yardımcı, Cumhurbaşkanlığı'nca gönderilen, maske kullanımını artırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla maske takan dana, kuzu, tavuk ve balık resimli stickerları kasaplara dağıttı.

Yardımcı, Covid-19'a karşı maske mesafe ve hijyen kurallarına uymanın önemli olduğunu vurgulayarak, kasaplara denetimler geçekleştirdiklerini ve kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulunduklarını söyledi.

Osman Yardımcı, “Covid-19 bilgilendirme çalışmalarına destek olmak için sticker yaptırdık. Kasaplara gelen çocukların ilgisini çekmek ve vatandaşın maske kullanımını artırmak amaçlı hayvanlara da maske taktık. Türkiye'de ilk defa yapılan bir çalışma. Antalya Kasaplar Odası olarak esnafımıza bunları dağıtıyoruz. Kendimiz ve sevdiklerimiz için kurallara uyalım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.