Kim bu ‘Defne hanım’?

GÜNDEM 27.05.2021 - 10:32, Güncelleme: 27.05.2021 - 10:32
 

Kim bu ‘Defne hanım’?

Sedat Peker’in, “Defne hanımın evinde kimin kalp krizi geçirdiğini anlatırım” mesajı üzerine adı gündeme getirilen Defne Samyeli, “O ‘Defne hanım’ ben değilim. Kim olduğunu açıklasın” çağrısı yaptı. Peker, “Samyeli’ni kastetmedim, kendisinden özür dilerim” dedi.

haberimizvar.net-Organize suç örgütü zanlısı Sedat Peker’in dün akşam peş peşe attığı tweetlerde adı geçen ‘Defne hanım’ merak konusu olurken, sosyal medya dedikodularında Defne Samyeli’nin adı gündeme getirildi. Twitter’da ve arama trendlerinde “Defne” ilk sıraya çıktı. Defne Samyeli, “Ben o ‘Defne Hanım’ değilim. Kendisini bu muğlak açıklamasını netleştirmeye davet ediyorum” çağrısı yaptı. Bu tepki üzerine açıklama yapan Peker,  “Bahse konu olan kişi kendisi değildir. Tüm kalbimle özür dilerim” dedi PEKER’DEN ‘KALP KRİZİ’ İMASI Defne Samyeli’nin adının karıştığı tartışma Sedat Peker’in, “Daha önce de söylemiştim. Havlamasını bilmeyen it, eve kurt çağırır diye. Hiçbir zaman suçlanmadığım bir olayı böyle gündem yaparsanız öyle bir şey yaparım ki, ben de Defne hanımın evinde kimin kalp krizi geçirdiğini anlatmaya başlarım. Şansınızı zorlamayın!” paylaşımı üzerine başladı. BEN O ‘DEFNE HANIM’ DEĞİLİM Bu tweet üzerine kendi adının gündeme getirilmesine tepki gösteren Defne Samyeli, “Ben o ‘Defne Hanım’ değilim. Ama görüyorum ki gündemde benmişim gibi bir algı oluşmuş ya da yaratılmış. Son dönemin en popüler tweetlerinin yazarı Sedat Peker, bunlardan birinde bahsettiği ‘Defne Hanım’ın soyadını da bahşederse, başta ben olmak üzere diğer kadın, anne, kız çocuğu Defne’ler durduk yere zan altında kalmaz, iftiraya uğramaz” dedi. SADECE KENDİSİ İMTİYAZLI DEĞİL Samyeli çağrısını şu ifadelerle sürdürdü: “Yayınlarında sık sık Allah’a sığınan, karısının anneliğine, kızının gözyaşının kutsallığına, Kuran’ın iftira ile ilgili hükümlerine ve de ‘kul hakkı’na atıfta bulunan Sedat Peker, bu konularla ilgili sadece kendi ve ailesinin Allah katında imtiyazlı olduğunu düşünmüyordur sanırım”.  ‘DEFNE’Yİ AÇIKLA’ ÇAĞRISI YAPTI “Bir kul, bir birey, bir kadın, bir anne, bir kız kardeş ve bir kız çocuğu olarak kendisini hemen bu muğlak açıklamasını netleştirmeye davet ediyorum. Açıklasın, kimmiş o Defne Hanım? Evinde kim kalp krizi geçirmiş? Açıklayacaktır mutlaka; çünkü şerefli olmak, topraklarımızda pek anlam yüklenen ‘erkek gibi olmak’ bunu gerektirir”. PEKER SAMYELİ’NDEN ÖZÜR DİLEDİ Defne Samyeli’nin bu tepkisi üzerine Twitter’dan yeni bir açıklama yapan Sedat Peker, “Defne Samyeli hanımın tweetini gördüm. Bahse konu olan kişi kendisi değildir. Ben kendisini kastetmedim. Ancak yine de kendisinden özür dilerim, hem de tüm kalbimle özür dilerim” ifadelerini kullandı. 
Sedat Peker’in, “Defne hanımın evinde kimin kalp krizi geçirdiğini anlatırım” mesajı üzerine adı gündeme getirilen Defne Samyeli, “O ‘Defne hanım’ ben değilim. Kim olduğunu açıklasın” çağrısı yaptı. Peker, “Samyeli’ni kastetmedim, kendisinden özür dilerim” dedi.

haberimizvar.net-Organize suç örgütü zanlısı Sedat Peker’in dün akşam peş peşe attığı tweetlerde adı geçen ‘Defne hanım’ merak konusu olurken, sosyal medya dedikodularında Defne Samyeli’nin adı gündeme getirildi. Twitter’da ve arama trendlerinde “Defne” ilk sıraya çıktı. Defne Samyeli, “Ben o ‘Defne Hanım’ değilim. Kendisini bu muğlak açıklamasını netleştirmeye davet ediyorum” çağrısı yaptı. Bu tepki üzerine açıklama yapan Peker,  “Bahse konu olan kişi kendisi değildir. Tüm kalbimle özür dilerim” dedi

PEKER’DEN ‘KALP KRİZİ’ İMASI

Defne Samyeli’nin adının karıştığı tartışma Sedat Peker’in, “Daha önce de söylemiştim. Havlamasını bilmeyen it, eve kurt çağırır diye. Hiçbir zaman suçlanmadığım bir olayı böyle gündem yaparsanız öyle bir şey yaparım ki, ben de Defne hanımın evinde kimin kalp krizi geçirdiğini anlatmaya başlarım. Şansınızı zorlamayın!” paylaşımı üzerine başladı.

BEN O ‘DEFNE HANIM’ DEĞİLİM

Bu tweet üzerine kendi adının gündeme getirilmesine tepki gösteren Defne Samyeli, “Ben o ‘Defne Hanım’ değilim. Ama görüyorum ki gündemde benmişim gibi bir algı oluşmuş ya da yaratılmış. Son dönemin en popüler tweetlerinin yazarı Sedat Peker, bunlardan birinde bahsettiği ‘Defne Hanım’ın soyadını da bahşederse, başta ben olmak üzere diğer kadın, anne, kız çocuğu Defne’ler durduk yere zan altında kalmaz, iftiraya uğramaz” dedi.

SADECE KENDİSİ İMTİYAZLI DEĞİL

Samyeli çağrısını şu ifadelerle sürdürdü: “Yayınlarında sık sık Allah’a sığınan, karısının anneliğine, kızının gözyaşının kutsallığına, Kuran’ın iftira ile ilgili hükümlerine ve de ‘kul hakkı’na atıfta bulunan Sedat Peker, bu konularla ilgili sadece kendi ve ailesinin Allah katında imtiyazlı olduğunu düşünmüyordur sanırım”. 

‘DEFNE’Yİ AÇIKLA’ ÇAĞRISI YAPTI

“Bir kul, bir birey, bir kadın, bir anne, bir kız kardeş ve bir kız çocuğu olarak kendisini hemen bu muğlak açıklamasını netleştirmeye davet ediyorum. Açıklasın, kimmiş o Defne Hanım? Evinde kim kalp krizi geçirmiş? Açıklayacaktır mutlaka; çünkü şerefli olmak, topraklarımızda pek anlam yüklenen ‘erkek gibi olmak’ bunu gerektirir”.

PEKER SAMYELİ’NDEN ÖZÜR DİLEDİ

Defne Samyeli’nin bu tepkisi üzerine Twitter’dan yeni bir açıklama yapan Sedat Peker, “ Defne Samyeli hanımın tweetini gördüm. Bahse konu olan kişi kendisi değildir. Ben kendisini kastetmedim. Ancak yine de kendisinden özür dilerim, hem de tüm kalbimle özür dilerim” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.