Sen kimsin? Seçilmiş belediye başkanıyım

GÜNDEM 22.08.2021 - 19:16, Güncelleme: 22.08.2021 - 19:42
 

Sen kimsin? Seçilmiş belediye başkanıyım

Parti afişlerin belediye tarafından toplatıldığını söyleyen İnce, Tunç Soyer’e, “Sen kimsin de afişlerimi söküyorsun?” diye tepki gösterdi. Soyer de, “Seçilmiş belediye başkanıyım. Daha yola çıkarken bizimle bile kavga etmeniz oldukça aydınlatıcı oldu” dedi.

HABERİMİZVAR -  Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, kongre öncesi partisince asılan afişlerin zabıta ekipleri tarafından toplandığını söyleyerek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, “Sen kiminle dans ettiğini bileceksin önce. Kimsin sen afişlerimi söküyorsun?” diye tepki gösterdi. Soyer de, “Kongrenizde kim olduğumu sormuşsunuz. Hatırlatayım ben İzmir’in seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Afiş ve bayraklarınızı da sormuşsunuz. Kamu yapılarına asılanlar dışında tamamı yerlerindedir” şeklinde yanıt verdi. SOYER’E ‘FLAMİNGOCU’ DEDİ Muharrem İnce, partisinin İsmet İnönü Kültür Merkezi’ndeki 1. Olağan İzmir İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, salonun dışına asılan afişlerin zabıtalar tarafından toplandığını belirterek Tunç Soyer’e tepki gösterdi. Muharrem İnce şöyle konuştu: “Partinin emektarları gelmişler afiş asmışlar, belediye zabıtaları gelip bunları koparmış, depoya atmış. Siz din tüccarı olsanız ne olur, Atatürkçü olsanız ne olur, ikiniz de akrabasınız. ‘Mültecilere bakarım.’ diyordun, ‘Flamingoların da başkanıyım.’ diyordun. Flamingoların başkanı olmana itirazım yok, doğru yapmışsın ama numaracıysan itirazım var. Sen kiminle dans ettiğini bileceksin önce. Kimsin sen afişlerimi söküyorsun? Dıştan bakınca flamingocu, kazıyınca Tayyip’in akrabası çıkıyor”. AFİŞLERE BELEDİYE İZİN VERDİ Tunç Soyer de Twitter hesabından İnce’yi etiketleyerek, “Kongrenizde kim olduğumu sormuşsunuz. Hatırlatayım ben İzmir’in seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Afiş ve bayraklarınızı da sormuşsunuz. Kamu yapılarına asılanlar dışında tamamı yerlerindedir. Kongrenizi düzenlediğiniz salonu da belediyemiz tahsis etti, kamu yapıları dışında afişlerinizin asılmasına da belediyemiz izin verdi. Daha yola çıkarken bizimle bile kavga etmeniz, gelecek için umut kırıcı olduğu kadar aydınlatıcı da oldu” dedi. 
Parti afişlerin belediye tarafından toplatıldığını söyleyen İnce, Tunç Soyer’e, “Sen kimsin de afişlerimi söküyorsun?” diye tepki gösterdi. Soyer de, “Seçilmiş belediye başkanıyım. Daha yola çıkarken bizimle bile kavga etmeniz oldukça aydınlatıcı oldu” dedi.

HABERİMİZVAR -   Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, kongre öncesi partisince asılan afişlerin zabıta ekipleri tarafından toplandığını söyleyerek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, “Sen kiminle dans ettiğini bileceksin önce. Kimsin sen afişlerimi söküyorsun?” diye tepki gösterdi. Soyer de, “Kongrenizde kim olduğumu sormuşsunuz. Hatırlatayım ben İzmir’in seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Afiş ve bayraklarınızı da sormuşsunuz. Kamu yapılarına asılanlar dışında tamamı yerlerindedir” şeklinde yanıt verdi.

SOYER’E ‘FLAMİNGOCU’ DEDİ

Muharrem İnce, partisinin İsmet İnönü Kültür Merkezi’ndeki 1. Olağan İzmir İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, salonun dışına asılan afişlerin zabıtalar tarafından toplandığını belirterek Tunç Soyer’e tepki gösterdi. Muharrem İnce şöyle konuştu: “Partinin emektarları gelmişler afiş asmışlar, belediye zabıtaları gelip bunları koparmış, depoya atmış. Siz din tüccarı olsanız ne olur, Atatürkçü olsanız ne olur, ikiniz de akrabasınız. ‘Mültecilere bakarım.’ diyordun, ‘Flamingoların da başkanıyım.’ diyordun. Flamingoların başkanı olmana itirazım yok, doğru yapmışsın ama numaracıysan itirazım var. Sen kiminle dans ettiğini bileceksin önce. Kimsin sen afişlerimi söküyorsun? Dıştan bakınca flamingocu, kazıyınca Tayyip’in akrabası çıkıyor”.

AFİŞLERE BELEDİYE İZİN VERDİ

Tunç Soyer de Twitter hesabından İnce’yi etiketleyerek, “Kongrenizde kim olduğumu sormuşsunuz. Hatırlatayım ben İzmir’in seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Afiş ve bayraklarınızı da sormuşsunuz. Kamu yapılarına asılanlar dışında tamamı yerlerindedir. Kongrenizi düzenlediğiniz salonu da belediyemiz tahsis etti, kamu yapıları dışında afişlerinizin asılmasına da belediyemiz izin verdi. Daha yola çıkarken bizimle bile kavga etmeniz, gelecek için umut kırıcı olduğu kadar aydınlatıcı da oldu” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.