Muratpaşa'nın rakibi Mihalıççık

SPOR 29.10.2021 - 14:08, Güncelleme: 29.10.2021 - 14:25
 

Muratpaşa'nın rakibi Mihalıççık

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde 7 puanla 3'üncü sırada yer alan Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımı, ligin 4'üncü haftasında evinde Mihalıççık'ı konuk edecek.

haberimizvar.net- Ligde ilk 3 haftayı kayıpsız atlatan Muratpaşa'nın Sultanları, deplasmanda, 3-2'lik setlerle mağlup ettiği Sivirihisar karşılaşmasının ardından pazartesi gününü izinli geçirdi. Salı günü Mihalıççık karşılaşması için top başı yapan Muratpaşa, günde çift antrenmanla maça hazırlandı. Muratpaşa, ligde 7 puanla Karşıyaka ve Edremit'in ardından 3'üncü sırada yer alırken rakip Mihalıççık'ın ise şu ana kadar galibiyeti bulunmuyor. Muratpaşa Belediyespor ve Mihalıççık arasındaki karşılaşma, Süleyman Evilmen Spor Salonu'nda 31 Ekim Pazar günü saat 14.00'te başlayacak. Karşılaşma Kanal V'den canlı yayınlanacak.    
Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde 7 puanla 3'üncü sırada yer alan Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımı, ligin 4'üncü haftasında evinde Mihalıççık'ı konuk edecek.

haberimizvar.net- Ligde ilk 3 haftayı kayıpsız atlatan Muratpaşa'nın Sultanları, deplasmanda, 3-2'lik setlerle mağlup ettiği Sivirihisar karşılaşmasının ardından pazartesi gününü izinli geçirdi. Salı günü Mihalıççık karşılaşması için top başı yapan Muratpaşa, günde çift antrenmanla maça hazırlandı.


Muratpaşa, ligde 7 puanla Karşıyaka ve Edremit'in ardından 3'üncü sırada yer alırken rakip Mihalıççık'ın ise şu ana kadar galibiyeti bulunmuyor.


Muratpaşa Belediyespor ve Mihalıççık arasındaki karşılaşma, Süleyman Evilmen Spor Salonu'nda 31 Ekim Pazar günü saat 14.00'te başlayacak. Karşılaşma Kanal V'den canlı yayınlanacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.