TKP semt evleri sayısını arttırıyor

YEREL 14.10.2022 - 16:22, Güncelleme: 14.10.2022 - 16:22
 

TKP semt evleri sayısını arttırıyor

Türkiye Komünist Partisi tarafından açılışları yapılan semt evlerine bu hafta sonu Antalya'da iki yeni adres ekliyor.

haberimizvar.net- Türkiye'nin çok derin bir yoksulluk yaşadığı bir dönemde mahallelerde dayanışmayı ve birlikte mücadeleyi temel alan semt ve işçi evlerinin sayısı son dönemde artıyor. Türkiye Komünist Partisi tarafından açılışları yapılan semt evlerine bu hafta sonu Antalya'da iki yeni adres daha eklenecek. Antalya'daki yeni semt evleri, Muratpaşa İlçesi Güvenlik Mahallesi'nde 16 Ekim 2022 Pazar günü saat 14.00'da ve aynı gün Kepez İlçesi Güneş Mahallesi'nde saat 17.00'da, TKP Merkez Komite Üyesi Ozan Yılmaz'ın katılımıyla açılacak. Antalya'da şu ana kadar Güzeloba, Bahçelievler, Ulus, Özgürlük, Altınkum ve Manavgat Kavaklı mahallelerinde semt evleri açılmış, Finike Gökbük Köyü'nde ise bir köy evinin açılışı gerçekleştirilmişti.
Türkiye Komünist Partisi tarafından açılışları yapılan semt evlerine bu hafta sonu Antalya'da iki yeni adres ekliyor.
haberimizvar.net- Türkiye'nin çok derin bir yoksulluk yaşadığı bir dönemde mahallelerde dayanışmayı ve birlikte mücadeleyi temel alan semt ve işçi evlerinin sayısı son dönemde artıyor. Türkiye Komünist Partisi tarafından açılışları yapılan semt evlerine bu hafta sonu Antalya'da iki yeni adres daha eklenecek. Antalya'daki yeni semt evleri, Muratpaşa İlçesi Güvenlik Mahallesi'nde 16 Ekim 2022 Pazar günü saat 14.00'da ve aynı gün Kepez İlçesi Güneş Mahallesi'nde saat 17.00'da, TKP Merkez Komite Üyesi Ozan Yılmaz'ın katılımıyla açılacak.
Antalya'da şu ana kadar Güzeloba, Bahçelievler, Ulus, Özgürlük, Altınkum ve Manavgat Kavaklı mahallelerinde semt evleri açılmış, Finike Gökbük Köyü'nde ise bir köy evinin açılışı gerçekleştirilmişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.