Feci kaza! Safari aracıyla otomobil çarpıştı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 04.09.2023 - 10:08, Güncelleme: 04.09.2023 - 10:08
 

Feci kaza! Safari aracıyla otomobil çarpıştı

Antalya'nın Alanya ilçesinde otomobil ile turistleri taşıyan safari aracı cipin çarpışmasıyla meydana gelen kazada 3 kişi öldü 17 kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Antalya'nın Alanya ilçesinde safari aracı ile otomobilin çarpışması sonucu 2 turist öldü, 17 kişi yaralandı. R.Y. idaresindeki 07 BAY 993 plakalı safari aracı ile aynı istikametteki sürücüsü henüz öğrenilemeyen 07 HOM 52 plakalı otomobil, Mahmutlar Mahallesi D-400 kara yolunda çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle safari aracı refüje çarpıp karşı şeride geçti.   17 YARALI İhbar üzerine kaza yerine ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada, safari aracındaki 2 turist hayatını kaybetti. Her iki araçtaki 17 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde otomobil ile turistleri taşıyan safari aracı cipin çarpışmasıyla meydana gelen kazada 3 kişi öldü 17 kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Antalya'nın Alanya ilçesinde safari aracı ile otomobilin çarpışması sonucu 2 turist öldü, 17 kişi yaralandı.
R.Y. idaresindeki 07 BAY 993 plakalı safari aracı ile aynı istikametteki sürücüsü henüz öğrenilemeyen 07 HOM 52 plakalı otomobil, Mahmutlar Mahallesi D-400 kara yolunda çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle safari aracı refüje çarpıp karşı şeride geçti.

 

17 YARALI

İhbar üzerine kaza yerine ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.
Kazada, safari aracındaki 2 turist hayatını kaybetti. Her iki araçtaki 17 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.