Partisinden istifa etti

SİYASET 07.09.2023 - 12:44, Güncelleme: 07.09.2023 - 12:44
 

Partisinden istifa etti

Eski İYİ Parti Kurucu İl Başkan Yardımcısı Nail Çelebioğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı tarafından disipline verilen 5 kişiden biri olan Çelebioğlu, sosyal medya hesabından istifasını duyurdu. İYİ Parti Antalya eski Milletvekili Hasan Subaşı'yla yakınlığıyla bilinen Nail Çelebioğlu sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: ''Ne olduğunu, nedenini bilmediğim şekilde , beni ve bu partiye emek vermiş arkadaşlarımı disipline sevk etmişsiniz. Siz beni beğenmiyorsunuz, bende hemde sizin gittiğiniz yolu hemde genel merkezin gittiği yolu beğenmiyorum, sizide disiplinle falan uğraştırmayayım, Allah yolunuzu açık etsin, şuan itibari ile istifa ediyorum iyi parti ile hiçbir bağım kalmamıştır!!!’’ Sonra istifa paylaşımını silen Çelebioğlu, İYİ Patiyi İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan'a ateş püsküren yeni paylaşım yaptı.  İşte o paylaşım:   ''Bak Vahdet, sen İYİ Parti kurucu il yönetimindeydin, bir iki defa partiye geldin sonra istifa edip gittin, bizler Gazipaşa’nın Macar Köyü’nde, İbradı’nın Ormanası’nda Gündoğmuş’ur Balkaya Beden Çamlıalan köylerinde, Kaş’ın ovasında kınığında Yeşil Köyü’nde Gömbesi’nde dağ taş demeden çalışırken,  bizler partiye insan kazandırmak için çalışıp CamPiramit’te Koray Aydın başkanın katılımı ile onlarca etiketli DYP kökenli eşraflı insanları partime kazandırırken, sen MHP, AKP içinde sosyal medyada MHP borazanlığı yaptın, ihale işlerinde yolunu buluyordun, sonra dönüp omarın sayesinde genel merkezden işini hallederek, sosyal medyadaki MHP paylaşımlarını silerek, Hadi silmedim de? İl seçiminden 1,5 ay önce partiye yeniden kayıt oldun kaydınıda disipline vermek istediğin adam gibi adam çalışkan düzgün insan Durmuş Kaplan yaptı. İl başkanı seçildin!! Milletin emeğinin üzerine oturdun, seçimlerde kostik kostik gezerek adeta kurtlar vadisinin mematisi gibi reiscilik oynadın. Vekil adaylarından masraflar var diye paralar istedin, hatta bu konu ile ilgili genel merkeze şikayet edildin kavgalar çıktı, Şuan Vekilin ile yan yana gelmekten imtina ediyorsun, vekilinin hiçbir programına katılmıyorsun çok çirkin görüntü veriyorsun, seçimlerde inanılmaz başarısız bir seçim çalışması geçirdin. 250 bin oyu olan partinin oyunu 190 bine düşürdün, Antalya’nın 19 ilçesinde 4. Parti çıktı, 36,400 olan üyesini 14,000 bine düşürdün, Verilen görevi yerine getirdin. Yerel seçimden sonrada kilidi vurursun!!! Bak vahdet, Süleymaniye Camisi’ni yeniden yapmak için Mimar Sinan lazım,  Yıkmak için iki amale yeter Sen bir amalesin!!!!''
Eski İYİ Parti Kurucu İl Başkan Yardımcısı Nail Çelebioğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı tarafından disipline verilen 5 kişiden biri olan Çelebioğlu, sosyal medya hesabından istifasını duyurdu.

İYİ Parti Antalya eski Milletvekili Hasan Subaşı'yla yakınlığıyla bilinen Nail Çelebioğlu sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

''Ne olduğunu, nedenini bilmediğim şekilde , beni ve bu partiye emek vermiş arkadaşlarımı disipline sevk etmişsiniz. Siz beni beğenmiyorsunuz, bende hemde sizin gittiğiniz yolu hemde genel merkezin gittiği yolu beğenmiyorum, sizide disiplinle falan uğraştırmayayım, Allah yolunuzu açık etsin, şuan itibari ile istifa ediyorum iyi parti ile hiçbir bağım kalmamıştır!!!’’

Sonra istifa paylaşımını silen Çelebioğlu, İYİ Patiyi İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan'a ateş püsküren yeni paylaşım yaptı. 

İşte o paylaşım:  

''Bak Vahdet, sen İYİ Parti kurucu il yönetimindeydin, bir iki defa partiye geldin sonra istifa edip gittin, bizler Gazipaşa’nın Macar Köyü’nde, İbradı’nın Ormanası’nda Gündoğmuş’ur Balkaya Beden Çamlıalan köylerinde, Kaş’ın ovasında kınığında Yeşil Köyü’nde Gömbesi’nde dağ taş demeden çalışırken,  bizler partiye insan kazandırmak için çalışıp CamPiramit’te Koray Aydın başkanın katılımı ile onlarca etiketli DYP kökenli eşraflı insanları partime kazandırırken, sen MHP, AKP içinde sosyal medyada MHP borazanlığı yaptın, ihale işlerinde yolunu buluyordun, sonra dönüp omarın sayesinde genel merkezden işini hallederek, sosyal medyadaki MHP paylaşımlarını silerek, Hadi silmedim de?
İl seçiminden 1,5 ay önce partiye yeniden kayıt oldun kaydınıda disipline vermek istediğin adam gibi adam çalışkan düzgün insan Durmuş Kaplan yaptı. İl başkanı seçildin!!
Milletin emeğinin üzerine oturdun, seçimlerde kostik kostik gezerek adeta kurtlar vadisinin mematisi gibi reiscilik oynadın.
Vekil adaylarından masraflar var diye paralar istedin, hatta bu konu ile ilgili genel merkeze şikayet edildin kavgalar çıktı, Şuan Vekilin ile yan yana gelmekten imtina ediyorsun, vekilinin hiçbir programına katılmıyorsun çok çirkin görüntü veriyorsun, seçimlerde inanılmaz başarısız bir seçim çalışması geçirdin.
250 bin oyu olan partinin oyunu 190 bine düşürdün, Antalya’nın 19 ilçesinde 4. Parti çıktı, 36,400 olan üyesini 14,000 bine düşürdün,
Verilen görevi yerine getirdin.
Yerel seçimden sonrada kilidi vurursun!!!
Bak vahdet, Süleymaniye Camisi’ni yeniden yapmak için Mimar Sinan lazım, 
Yıkmak için iki amale yeter
Sen bir amalesin!!!!''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.