Antalya’dan kimler gidecek?

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.08.2019 - 12:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Antalya’dan kimler gidecek?

Parti kuracağı iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ‘parti kurmaktan vazgeçti’ iddialarının basında dile getirilmesinin ardından, Davutoğlu’nun ekibinden olan AK Parti eski Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’dan yalanlama geldi

haberimizvar.net Tarafsızhaberajansı.com adlı haber sitesine açıklamada bulunan Özdağ, “Sayın Davutoğlu kararlı bir şekilde yolculuğunu sürdürüyor. ‘Sayın Davutoğlu vazgeçti’ gibi bunlar hepsi spekülasyon hatta manipülasyon, spekülasyon, yok öyle bir şey” dedi. AYIN 9’UNDA KONYA’DA Davutoğlu’nun yeni parti kurma çalışmaları hakkında da bilgi veren Özdağ, “Ayın 9’unda Konya’da Taşkent’te kendi memleketinde bir yemek veriyor bir milletvekilimiz kendisine Abdullah Başcı İstanbul Milletvekili bir yemek veriyor kendisine eski AK Parti milletvekili. Aynı memleketliler. Ağustos ayının son haftasında Sakarya’da bir konuşma yapacak Sayın Davutoğlu. Eylül ayının üçüncü haftasında Manisa’da bir konuşma yapacak” diye konuştu.  Davutoğlu’nun Antalya’daki yapılanmasını yönettiği söylenen Serik eski Belediye Başkanı Ramazan Çalık’ın haricinde Antalya’dan kimlerin özellikle Konya’da yapılan yemeğe katılacağı ise merak konusu oldu.
Parti kuracağı iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ‘parti kurmaktan vazgeçti’ iddialarının basında dile getirilmesinin ardından, Davutoğlu’nun ekibinden olan AK Parti eski Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’dan yalanlama geldi

haberimizvar.net Tarafsızhaberajansı.com adlı haber sitesine açıklamada bulunan Özdağ, “Sayın Davutoğlu kararlı bir şekilde yolculuğunu sürdürüyor. ‘Sayın Davutoğlu vazgeçti’ gibi bunlar hepsi spekülasyon hatta manipülasyon, spekülasyon, yok öyle bir şey” dedi.

AYIN 9’UNDA KONYA’DA

Davutoğlu’nun yeni parti kurma çalışmaları hakkında da bilgi veren Özdağ, “Ayın 9’unda Konya’da Taşkent’te kendi memleketinde bir yemek veriyor bir milletvekilimiz kendisine Abdullah Başcı İstanbul Milletvekili bir yemek veriyor kendisine eski AK Parti milletvekili. Aynı memleketliler. Ağustos ayının son haftasında Sakarya’da bir konuşma yapacak Sayın Davutoğlu. Eylül ayının üçüncü haftasında Manisa’da bir konuşma yapacak” diye konuştu.  Davutoğlu’nun Antalya’daki yapılanmasını yönettiği söylenen Serik eski Belediye Başkanı Ramazan Çalık’ın haricinde Antalya’dan kimlerin özellikle Konya’da yapılan yemeğe katılacağı ise merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.