Neman Asgari’den ‘birlik’ çağrısı

SİYASET 27.09.2019 - 16:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Neman Asgari’den ‘birlik’ çağrısı

İYİ Parti Antalya İl Kurucular Kurulu Üyesi Neman Asgari, yaptığı basın açıklamasında “Partimizin ve ülkemizin bekası her türlü politik hesabın üstündedir” diyerek birlik-beraberlik çağrısı yaptı

haberimizvar.net İYİ Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevi de yapan, Antalya İl Kurucular Kurulu Üyesi Neman Asgari, partililere seslenerek, sağduyu ve birlik-beraberlik çağrısı yaptı. Antalya’ya Genel Başkan Meral Akşener tarafından atanan Yavuz Temizer’e başarılar dileyen Asgari, “Genel Başkanımız tarafından Antalya’ya bir Genel Başkan Yardımcısının atanması, Antalya’nın iyileşmesi ve kongre sürecinde sağlıklı hareket etmek adına önemli bir adımdır. Partimize gönül veren kimsenin bu durumdan rahatsız olmaması gerekir. Delege sistemi Temizer ile birlikte daha adaletli ve tabanın istediğine göre şekilleneceğinden şüphem yok” diye konuştu. GENEL MERKEZİN KARARINA SAYGI İYİ Parti’yi diğer partilerden ayıran en önemli özelliğin ‘halka rağmen değil, halkla beraber’ politika yapması olduğuna dikkat çeken Asgari, ‘sen, ben, bizim oğlan’ mantığına son verileceği süreçte delegelerin sandıktan adaletli ve demokratik bir şekilde çıkacağına inandığını söyledi. Asgari, “Parti üyeliklerini sınırın altında hiçbir ilçe başkanı tutmayacaktır. Milletvekillerinin, belediye başkanlarının, belediye meclis üyelerinin ve diğer tüm konularda ‘genel merkezin kararı’ diyerek (ki bu konuların tamamına Genel Merkez hiçbir zaman müdahale etmemiştir) Genel Başkanımız Meral Akşener’in kararına da saygı duymak zorundayız” dedi. YAVUZ TEMİZER’E DESTEK VERİLMELİ İYİ Parti’de yaşanan görev değişikliğinin ardından Yavuz Temizer’in partiyi demokratik bir şekilde kongreye götüreceğini ve bu süreçte de kendisine herkesin gönülden destek vermesi gerektiğini hatırlatan Asgari, “Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi böldürmeyeceğiz ve bu kardeşliğimizi güçlendirerek devam ettireceğiz. Eğer Türkiye’nin bekasını istiyor, iktidar yolunda emin adımlarla ilerleyen bir teşkilat olmak istiyorsak, her türlü şahsi hesabı bir kenara bırakarak içinde bulunduğumuz hassas dönemde siyaseten sorumluluk duygusuyla hareket etmenin önemine dikkat çekmek istiyorum. Parti içerisinde yaşanan kısır çekişmelere bir son verip, önümüzdeki süreçte İYİ Parti’nin tek başına iktidar olması için bütün vatandaşlarımızı ve partiye gönül veren kardeşlerimi Genel Başkanımız Meral Akşener ile birlikte yol arkadaşı olmaya davet ediyorum. Çünkü vatandaşlarımızın birlik-beraberliği ve ülkemizin geleceği her türlü politik hesabın üstündedir”  ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Antalya İl Kurucular Kurulu Üyesi Neman Asgari, yaptığı basın açıklamasında “Partimizin ve ülkemizin bekası her türlü politik hesabın üstündedir” diyerek birlik-beraberlik çağrısı yaptı

haberimizvar.net İYİ Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevi de yapan, Antalya İl Kurucular Kurulu Üyesi Neman Asgari, partililere seslenerek, sağduyu ve birlik-beraberlik çağrısı yaptı. Antalya’ya Genel Başkan Meral Akşener tarafından atanan Yavuz Temizer’e başarılar dileyen Asgari, “Genel Başkanımız tarafından Antalya’ya bir Genel Başkan Yardımcısının atanması, Antalya’nın iyileşmesi ve kongre sürecinde sağlıklı hareket etmek adına önemli bir adımdır. Partimize gönül veren kimsenin bu durumdan rahatsız olmaması gerekir. Delege sistemi Temizer ile birlikte daha adaletli ve tabanın istediğine göre şekilleneceğinden şüphem yok” diye konuştu.

GENEL MERKEZİN KARARINA SAYGI

İYİ Parti’yi diğer partilerden ayıran en önemli özelliğin ‘halka rağmen değil, halkla beraber’ politika yapması olduğuna dikkat çeken Asgari, ‘sen, ben, bizim oğlan’ mantığına son verileceği süreçte delegelerin sandıktan adaletli ve demokratik bir şekilde çıkacağına inandığını söyledi. Asgari, “Parti üyeliklerini sınırın altında hiçbir ilçe başkanı tutmayacaktır. Milletvekillerinin, belediye başkanlarının, belediye meclis üyelerinin ve diğer tüm konularda ‘genel merkezin kararı’ diyerek (ki bu konuların tamamına Genel Merkez hiçbir zaman müdahale etmemiştir) Genel Başkanımız Meral Akşener’in kararına da saygı duymak zorundayız” dedi.

YAVUZ TEMİZER’E DESTEK VERİLMELİ

İYİ Parti’de yaşanan görev değişikliğinin ardından Yavuz Temizer’in partiyi demokratik bir şekilde kongreye götüreceğini ve bu süreçte de kendisine herkesin gönülden destek vermesi gerektiğini hatırlatan Asgari, “Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi böldürmeyeceğiz ve bu kardeşliğimizi güçlendirerek devam ettireceğiz. Eğer Türkiye’nin bekasını istiyor, iktidar yolunda emin adımlarla ilerleyen bir teşkilat olmak istiyorsak, her türlü şahsi hesabı bir kenara bırakarak içinde bulunduğumuz hassas dönemde siyaseten sorumluluk duygusuyla hareket etmenin önemine dikkat çekmek istiyorum. Parti içerisinde yaşanan kısır çekişmelere bir son verip, önümüzdeki süreçte İYİ Parti’nin tek başına iktidar olması için bütün vatandaşlarımızı ve partiye gönül veren kardeşlerimi Genel Başkanımız Meral Akşener ile birlikte yol arkadaşı olmaya davet ediyorum. Çünkü vatandaşlarımızın birlik-beraberliği ve ülkemizin geleceği her türlü politik hesabın üstündedir”  ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.