Genel merkeze çağrılacak

SİYASET 27.11.2019 - 12:07, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Genel merkeze çağrılacak

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’nin, parti yönetiminde ‘çete bulunduğu iddiası’ üzerine genel merkez komisyon kuracak. Komisyon, İnce’yi genel merkeze çağırıp, dinleyecek.

haberimizvar.net- CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’nin, parti yönetiminde ‘çete bulunduğu iddiası’ genel merkezde büyük tepki yarattı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun davetini beklemeden basın toplantısı düzenleyen İnce’nin bu iddiasının parti yönetimi tarafından olayların soğumasından sonra dinleneceği belirtildi. Muharrem İnce'nin parti yönetimine dönük eleştirilerin bir bölümünü, yaptıkları sekiz dakikalık konuşma sırasında Kılıçdaroğlu'na aktardığı öğrenildi. KOMİSYON KURULACAK Bu görüşmede Kılıçdaroğlu'nun İnce'ye, bu eleştirileri ve iddialarını daha sonra dinleyeceğini söylediği, ancak İnce'nin bu daveti beklemeden basın toplantısı yapmasının partide gerilimi yarattığı da kaydedildi. Sözcü’nün haberine göre, parti kaynakları, tartışmanın durulmasından sonra İnce'nin Genel Merkez’e çağrılarak dinleneceğini ve gerekirse iddialarını araştırmak üzere bir komisyon kurulabileceğini belirtti. 
CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’nin, parti yönetiminde ‘çete bulunduğu iddiası’ üzerine genel merkez komisyon kuracak. Komisyon, İnce’yi genel merkeze çağırıp, dinleyecek.

haberimizvar.net- CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’nin, parti yönetiminde ‘çete bulunduğu iddiası’ genel merkezde büyük tepki yarattı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun davetini beklemeden basın toplantısı düzenleyen İnce’nin bu iddiasının parti yönetimi tarafından olayların soğumasından sonra dinleneceği belirtildi. Muharrem İnce'nin parti yönetimine dönük eleştirilerin bir bölümünü, yaptıkları sekiz dakikalık konuşma sırasında Kılıçdaroğlu'na aktardığı öğrenildi.

KOMİSYON KURULACAK

Bu görüşmede Kılıçdaroğlu'nun İnce'ye, bu eleştirileri ve iddialarını daha sonra dinleyeceğini söylediği, ancak İnce'nin bu daveti beklemeden basın toplantısı yapmasının partide gerilimi yarattığı da kaydedildi. Sözcü’nün haberine göre, parti kaynakları, tartışmanın durulmasından sonra İnce'nin Genel Merkez’e çağrılarak dinleneceğini ve gerekirse iddialarını araştırmak üzere bir komisyon kurulabileceğini belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.