İYİ Parti'de istifa

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 02.11.2023 - 15:32, Güncelleme: 02.11.2023 - 15:32
 

İYİ Parti'de istifa

Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, İYİ Parti’den istifa etti. Hatipoğlu, partisinin AKP ve MHP ile ittifak yapması gerektiğini savunuyordu.

haberimizvar.net- İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu,sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu. Daha önce yerel seçimlerde AKP-MHP ile ittifak yapılmasını savunan Hatipoğlu, açıklamasında şunları kaydetti: “Büyük Türk Milleti’nin bilgisine; Türkiye ve Eskişehir sevdalısı bir insan olarak çıktığım siyaset yolculuğunda, Eskişehir Milletvekili seçildiğim İyi Parti ile Genel Seçim sürecinden bu yana derin görüş ayrılıkları yaşamaktaydım. Parti içi istişare sürecimizin de sağlıklı yürümemesinden kaynaklı olarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i de bilgilendirerek İyi Parti’den istifa ediyorum.”
Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, İYİ Parti’den istifa etti. Hatipoğlu, partisinin AKP ve MHP ile ittifak yapması gerektiğini savunuyordu.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu,sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu. Daha önce yerel seçimlerde AKP- MHP ile ittifak yapılmasını savunan Hatipoğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

“Büyük Türk Milleti’nin bilgisine; Türkiye ve Eskişehir sevdalısı bir insan olarak çıktığım siyaset yolculuğunda, Eskişehir Milletvekili seçildiğim İyi Parti ile Genel Seçim sürecinden bu yana derin görüş ayrılıkları yaşamaktaydım. Parti içi istişare sürecimizin de sağlıklı yürümemesinden kaynaklı olarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i de bilgilendirerek İyi Parti’den istifa ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.