İYİ Parti’de peş peşe ayrılıklar!

SİYASET 11.11.2023 - 00:33, Güncelleme: 11.11.2023 - 00:33
 

İYİ Parti’de peş peşe ayrılıklar!

İYİ Parti’de Durmuş Yılmaz ve Bahadır Erdem partiden istifa ettiğini açıkladı. Durmuş Yılmaz, istifasını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu. Bahadır Erdem ise partisinin yerel seçim kararı nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

haberimizvar.net- İYİ Parti’de iki önemli isim bugün partiden istifa ettiklerini duyurdular. Parti kurucuları arasında yer alan Durmuş Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Yılmaz, paylaşımında, “İYİ Parti üyeliğimi sonlandırdım, bilgilerinize” ifadesini kullandı. BİR İSTİFA DA BAHADIR ERDEM'DEN Durmuş’un istifasının ardından ikinci istifa haberi ise İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Erdem’den geldi. Partinin yerel seçim kararını eleştiren Bahadır Erdem, "Bu doğrultuda partimizin aldığı ve değiştirmemekte ısrar ettiği seçimlere “tüm illerde” ayrı aday ile girme kararı yani bir başka deyiş ile 2019 yerel seçimlerinde birçok ilde seçimin kazanılmasını sağlayan güç birliğini sonlandırmayı son derece yanlış bulduğumu bir kez daha belirtmek isterim." diyerek istifasını duyurdu. Erdem, “Bugüne kadar bana destek olan başta İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener olmak üzere, mevkidaşlarıma, GİK üyelerimize, İl Yönetimlerimize ve İYİ Parti’nin İYİ insanlarına teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.      
İYİ Parti’de Durmuş Yılmaz ve Bahadır Erdem partiden istifa ettiğini açıkladı. Durmuş Yılmaz, istifasını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu. Bahadır Erdem ise partisinin yerel seçim kararı nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

haberimizvar.net- İYİ Parti’de iki önemli isim bugün partiden istifa ettiklerini duyurdular. Parti kurucuları arasında yer alan Durmuş Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Yılmaz, paylaşımında, “ İYİ Parti üyeliğimi sonlandırdım, bilgilerinize” ifadesini kullandı.

BİR İSTİFA DA BAHADIR ERDEM'DEN

Durmuş’un istifasının ardından ikinci istifa haberi ise İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Erdem’den geldi. Partinin yerel seçim kararını eleştiren Bahadır Erdem, "Bu doğrultuda partimizin aldığı ve değiştirmemekte ısrar ettiği seçimlere “tüm illerde” ayrı aday ile girme kararı yani bir başka deyiş ile 2019 yerel seçimlerinde birçok ilde seçimin kazanılmasını sağlayan güç birliğini sonlandırmayı son derece yanlış bulduğumu bir kez daha belirtmek isterim." diyerek istifasını duyurdu.

Erdem, “Bugüne kadar bana destek olan başta İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener olmak üzere, mevkidaşlarıma, GİK üyelerimize, İl Yönetimlerimize ve İYİ Parti’nin İYİ insanlarına teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.