Kepez Belediyesi'nde yangın

YEREL 07.12.2021 - 13:52, Güncelleme: 07.12.2021 - 13:52
 

Kepez Belediyesi'nde yangın

Kepez Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü'ne ait deponun bulunduğu arazide yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, sabah saatlerinde yağmurun da etkisiyle söndü.

haberimizvar.net-Yangın, dün saat 23.50'de Park Bahçeler Müdürlüğü deposunun da bulunduğu Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki arazide çıktı. İlçe merkezinde budanan ağaç dalları ve çalı parçalarının biriktirildiği açık arazide başlayan yangın, kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, Park Bahçeler ve Fen işlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır'a bilgi verildi. Başkan Yardımcısı Adanır, depoya destek için arazöz, kepçe ve ekip gönderdi.  Deponun açık arazizindeki yangın, can ve mal kaybı yaşanmadan sabah saatlerinde yağmurun da etkisiyle söndü. Kepez Belediyesi ekipleri, yangının nasıl çıktığını araştırıyor.
Kepez Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü'ne ait deponun bulunduğu arazide yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, sabah saatlerinde yağmurun da etkisiyle söndü.

haberimizvar.net-Yangın, dün saat 23.50'de Park Bahçeler Müdürlüğü deposunun da bulunduğu Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki arazide çıktı. İlçe merkezinde budanan ağaç dalları ve çalı parçalarının biriktirildiği açık arazide başlayan yangın, kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, Park Bahçeler ve Fen işlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır'a bilgi verildi. Başkan Yardımcısı Adanır, depoya destek için arazöz, kepçe ve ekip gönderdi.

 Deponun açık arazizindeki yangın, can ve mal kaybı yaşanmadan sabah saatlerinde yağmurun da etkisiyle söndü. Kepez Belediyesi ekipleri, yangının nasıl çıktığını araştırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.