Kepez-Konyaaltı olmadı Muratpaşa verelim

KULİS 04.12.2023 - 11:11, Güncelleme: 04.12.2023 - 11:37
 

Kepez-Konyaaltı olmadı Muratpaşa verelim

CHP'den Kepez Belediye Başkan adayı olma hedefiyle İlçe Kongresi'nde aday olmayan Önder Kurnaz'ın, Kepez'den vazgeçip Konyaaltı'nı hedeflediği iddia edilirken, şimdi de Muratpaşa belediye başkan adayı olmak için kulis çalışmalarına başladığı öne sürülüyor.

haberimizvar.net- CHP'de belediye başkan aday adaylığı başvurularının sona ermesine kısa bir süre kala siyaset arenası iyice hareketlendi. Belediye ve belediye meclisi üyesi aday adayları saha çalışmalarına hız verirken, siyaset kulislerinde CHP Kepez İlçe eski Başkanı Önder Kurnaz'ın Muratpaşa belediye başkan adayı olmak için kulis çalışmalarını başladığı haberleri konuşulmaya başlandı. Önder Kurnaz, Kepez Belediye Başkan Adayı olmak için CHP Kepez İlçe Kongresi'nde yeniden aday olmamış, yakın çalışma arkadaşı Gökhan Ölmez'e CHP Kepez İlçe Başkanlığı'na seçilmesi için destek vermişti.  CHP Antalya İl Kongresi'nde Nail Kamacı'yı desteklemiş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilişkileri de farklı yorumlarla sosyal medyaya yansımıştı. Her fırsatta hedefinin Kepez'i yönetmek olduğunu söyleyen Önder Kurnaz'ın Kepez'den vazgeçip, rotasını Konyaaltı Belediye Başkan Adaylığı'na çevirdiği de siyaset kulislerine yansımıştı. Belediye başkan aday adaylığı konusunda sıkça fikir değiştiren Önder Kurnaz'ın bu kez CHP'den Muratpaşa Belediye Başkan Adayı olmak için kulis çalışmalarına başladığı iddia ediliyor.
CHP'den Kepez Belediye Başkan adayı olma hedefiyle İlçe Kongresi'nde aday olmayan Önder Kurnaz'ın, Kepez'den vazgeçip Konyaaltı'nı hedeflediği iddia edilirken, şimdi de Muratpaşa belediye başkan adayı olmak için kulis çalışmalarına başladığı öne sürülüyor.

haberimizvar.net- CHP'de belediye başkan aday adaylığı başvurularının sona ermesine kısa bir süre kala siyaset arenası iyice hareketlendi. Belediye ve belediye meclisi üyesi aday adayları saha çalışmalarına hız verirken, siyaset kulislerinde CHP Kepez İlçe eski Başkanı Önder Kurnaz'ın Muratpaşa belediye başkan adayı olmak için kulis çalışmalarını başladığı haberleri konuşulmaya başlandı.

Önder Kurnaz, Kepez Belediye Başkan Adayı olmak için CHP Kepez İlçe Kongresi'nde yeniden aday olmamış, yakın çalışma arkadaşı Gökhan Ölmez'e CHP Kepez İlçe Başkanlığı'na seçilmesi için destek vermişti. 

CHP Antalya İl Kongresi'nde Nail Kamacı'yı desteklemiş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilişkileri de farklı yorumlarla sosyal medyaya yansımıştı. Her fırsatta hedefinin Kepez'i yönetmek olduğunu söyleyen Önder Kurnaz'ın Kepez'den vazgeçip, rotasını Konyaaltı Belediye Başkan Adaylığı'na çevirdiği de siyaset kulislerine yansımıştı. Belediye başkan aday adaylığı konusunda sıkça fikir değiştiren Önder Kurnaz'ın bu kez CHP'den Muratpaşa Belediye Başkan Adayı olmak için kulis çalışmalarına başladığı iddia ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.