Kepezli Osman Türkiye'yi temsil edecek

YEREL 25.04.2024 - 09:52, Güncelleme: 25.04.2024 - 09:52
 

Kepezli Osman Türkiye'yi temsil edecek

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

haberimizvar.net- Sivas’ta yapılan Avrupa ve Dünya şampiyonası seçmesi niteliğindeki U15 Türkiye Şampiyonasında her müsabakasını üstün mücadeleyle kazanan Osman Ege Özdemir, kulüpte yaz tatilini değerlendirmek amacıyla 5 yıl önce güreşe başlamıştı. Bu branştaki yeteneği antrenörü Meral Kaya’nın dikkatini çeken Özdemir, istekliliğiyle ve disipliniyle güreş takımının yarışmacı sporcuları arasında yerini almıştı. Öğrencisinin ilk kez direkt olarak Avrupa Şampiyonası’na katılacağını belirten Kaya, “Ülkemizde birinci olduğu için aynı zamanda dünya şampiyonasında da ülkemizi ve kulübümüzü temsil edecek. İnanıyoruz ki dereceyle dönecek” dedi.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

haberimizvar.net- Sivas’ta yapılan Avrupa ve Dünya şampiyonası seçmesi niteliğindeki U15 Türkiye Şampiyonasında her müsabakasını üstün mücadeleyle kazanan Osman Ege Özdemir, kulüpte yaz tatilini değerlendirmek amacıyla 5 yıl önce güreşe başlamıştı. Bu branştaki yeteneği antrenörü Meral Kaya’nın dikkatini çeken Özdemir, istekliliğiyle ve disipliniyle güreş takımının yarışmacı sporcuları arasında yerini almıştı.

Öğrencisinin ilk kez direkt olarak Avrupa Şampiyonası’na katılacağını belirten Kaya, “Ülkemizde birinci olduğu için aynı zamanda dünya şampiyonasında da ülkemizi ve kulübümüzü temsil edecek. İnanıyoruz ki dereceyle dönecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.