KETAV'da Yorulmaz güven tazeledi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.11.2023 - 14:15, Güncelleme: 19.11.2023 - 14:15
 

KETAV'da Yorulmaz güven tazeledi

Antalya Kemer ilçesinin tanıtım çalışmaları için turizmciler tarafından kurulan Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı'nın (KETAV) düzenlenen Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Volkan Yorulmaz ile devam kararı alındı.

haberimizvar.net- Türk turizminin ilk planlı turizm bölgesi olan Kemer'in 1985 yılında yurt içi ve yurt dışı tanıtımı için turizmciler tarafından kurulan KETAV'ın Genel Kurulu, Göynük Mahallesi'nde bulunan 5 yıldızlı bir otelde düzenlendi. Toplantının divan başkanlığını Kurucu Başkan Turgut Gür yaptı. Genel kurula Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz da katıldı. Divan başkanı ve yazmanların seçimi ile başlayan genel kurula saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam edildi. Vakfın 2022 yılı faaliyet raporu okunmasının ardından oy birliği ile ibra edilirken, ardından 2022 yılı bilanço ve gelir- gider hesapları ve denetleme kurulu raporu okunarak oy birliği ile ibra edildi. Son olarak ise 2023-2026 yılları arasında görev alacak yönetim kurulu asil ve yedek üyelerin ve denetim kurulu asil ve yedek üyelerin seçimi yapıldı. Mevcut Başkan Volkan Yorulmaz ve listesinde bulunan turizmciler Ethem Okudur, Levent Kılıçoğlu, Burak Orkut, Haydar Gümrükçü, Buğra Berberoğlu, Hasan Aydın Aytuğ, Deniz Akdoğan ve İsmail Kıyar, KETAV'ın yeni yönetimini oluşturdu.
Antalya Kemer ilçesinin tanıtım çalışmaları için turizmciler tarafından kurulan Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı'nın (KETAV) düzenlenen Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Volkan Yorulmaz ile devam kararı alındı.

haberimizvar.net- Türk turizminin ilk planlı turizm bölgesi olan Kemer'in 1985 yılında yurt içi ve yurt dışı tanıtımı için turizmciler tarafından kurulan KETAV'ın Genel Kurulu, Göynük Mahallesi'nde bulunan 5 yıldızlı bir otelde düzenlendi. Toplantının divan başkanlığını Kurucu Başkan Turgut Gür yaptı. Genel kurula Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz da katıldı.

Divan başkanı ve yazmanların seçimi ile başlayan genel kurula saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam edildi. Vakfın 2022 yılı faaliyet raporu okunmasının ardından oy birliği ile ibra edilirken, ardından 2022 yılı bilanço ve gelir- gider hesapları ve denetleme kurulu raporu okunarak oy birliği ile ibra edildi.

Son olarak ise 2023-2026 yılları arasında görev alacak yönetim kurulu asil ve yedek üyelerin ve denetim kurulu asil ve yedek üyelerin seçimi yapıldı.

Mevcut Başkan Volkan Yorulmaz ve listesinde bulunan turizmciler Ethem Okudur, Levent Kılıçoğlu, Burak Orkut, Haydar Gümrükçü, Buğra Berberoğlu, Hasan Aydın Aytuğ, Deniz Akdoğan ve İsmail Kıyar, KETAV'ın yeni yönetimini oluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.