Manavgatlılarla iftar yaptı

YEREL 04.04.2024 - 10:36, Güncelleme: 04.04.2024 - 10:36
 

Manavgatlılarla iftar yaptı

Antalya Valisi Hulusi Şahin ile eşi Ebru Şahin Manavgat Kaymakamlığının düzenlediği programda Manavgatlılarla iftar yaptı.

haberimizvar.net- Ramazanın ayı boyunca Antalya'nın farklı yerlerinde farklı kesimleriyle bir araya geldiğini belirten Vali Şahin Ramazan ayının paylaşım ayı olduğunu vurgulayarak Manavgatlılarla aynı iftar sofrasını paylaşmaktan mutluluğu duyduğunu ifade etti.  Antalya’nın Alanya ve Kumluca dış ilçelerinin ardından Manavgat’ta Manavgatlılarla beraber olduklarını belirten Vali Şahin "Son iftar programımızı da, Kadir Gecesinde Elmalı’da yapacağız. Böylelikle iki batı iki doğu ilçesinde hemşehrilerimizle buluşmuş olacağız. Gönül ister ki tüm Antalyalılarla bir araya gelelim ama iki milyon altı yüz bin insanın yaşadığı bu büyük şehirde ancak planlayarak oluşturduğumuz sofralarda bir araya gelebiliyoruz" dedi. Düzenlediği iftar programından dolayı Manavgat kaymakamı Adil Karakaş’a teşekkür eden Vali Şahin, Manavgatlıların yaklaşan Ramazan Bayramı ve Kadir Gecesini kutladı.
Antalya Valisi Hulusi Şahin ile eşi Ebru Şahin Manavgat Kaymakamlığının düzenlediği programda Manavgatlılarla iftar yaptı.

haberimizvar.net- Ramazanın ayı boyunca Antalya'nın farklı yerlerinde farklı kesimleriyle bir araya geldiğini belirten Vali Şahin Ramazan ayının paylaşım ayı olduğunu vurgulayarak Manavgatlılarla aynı iftar sofrasını paylaşmaktan mutluluğu duyduğunu ifade etti. 

Antalya’nın Alanya ve Kumluca dış ilçelerinin ardından Manavgat’ta Manavgatlılarla beraber olduklarını belirten Vali Şahin "Son iftar programımızı da, Kadir Gecesinde Elmalı’da yapacağız. Böylelikle iki batı iki doğu ilçesinde hemşehrilerimizle buluşmuş olacağız. Gönül ister ki tüm Antalyalılarla bir araya gelelim ama iki milyon altı yüz bin insanın yaşadığı bu büyük şehirde ancak planlayarak oluşturduğumuz sofralarda bir araya gelebiliyoruz" dedi.

Düzenlediği iftar programından dolayı Manavgat kaymakamı Adil Karakaş’a teşekkür eden Vali Şahin, Manavgatlıların yaklaşan Ramazan Bayramı ve Kadir Gecesini kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.