Mehmet Özgür resmen atandı

SİYASET 30.12.2021 - 20:04, Güncelleme: 30.12.2021 - 20:09
 

Mehmet Özgür resmen atandı

Antalya Şehir Tiyatrosu’nda 2 yıl önce görevden alınan genel sanat yönetmeni Mehmet Özgür’ün tekrar aynı göreve atanması Başkan Böcek imzalı yazıyla resmiyet kazandı.

HABERİMİZVAR – Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Şehir Tiyatrosu’nun genel sanat yönetmeni Gökhan Avkıran’ın görevden alınıp yerine AKP’li eski başkan Menderes Türel döneminin genel sanat yönetmeni Mehmet Özgür’ün atanması resmiyet kazandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek imzalı atama yazısı ilgili birimlere gönderildi.   BAŞKAN BÖCEK İMZALI YAZISI   Atama yazısında, “Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinin 20.11.2019 tarih ve 708 sayılı kararı ile kabul edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Teşkilat, Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin 23’üncü maddesi gereğince, Şehir Tiyatrosu Şube Müdürlüğünde işçi kadrosunda (perde ve sahne sanatçısı) olup Genel Sanat Yönetmeni olarak görev yapan Muhammet Gökhan Avkıran’ın Genel Sanat Yönetmenliği görevinden alınarak Şehir Tiyatrosu Şube Müdürlüğü emrindeki görevine devam etmesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun ek geçici 13 ve ek geçici 16. Maddeleri uyarınca Genel Sanat Yönetmeni kadrosunda sözleşmeli personel olarak görev yapan Mehmet Özgür’ün Şehir Tiyatrosu Şube Müdürlüğünde Genel Sanat Yönetmeni olarak atanması uygun görülmüştür” ifadeleri yer aldı.   5 TİYATROCU BAŞKA BİRİMLERE   Mehmet Özgür’ün tekrar genel sanat yönetmeni olarak atanmasıyla birlikte AKP’li Menderes Türel döneminde ilçelere sürgün olarak gönderilen, yeni başkan Muhittin Böcek tarafından görevlerine iade edilen Seyfi Satmaz, Ali Mete Orhan, Mustafa Özgür Dokuyucu, Saadet Yıldırım, Fatih Alnıak ve Nuri Türker Altın ise belediyenin farklı bölümlerine kaydırıldı. (Haber Merkezi) İLGİLİ HABERLER  
Antalya Şehir Tiyatrosu’nda 2 yıl önce görevden alınan genel sanat yönetmeni Mehmet Özgür’ün tekrar aynı göreve atanması Başkan Böcek imzalı yazıyla resmiyet kazandı.

HABERİMİZVARAntalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Şehir Tiyatrosu’nun genel sanat yönetmeni Gökhan Avkıran’ın görevden alınıp yerine AKP’li eski başkan Menderes Türel döneminin genel sanat yönetmeni Mehmet Özgür’ün atanması resmiyet kazandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek imzalı atama yazısı ilgili birimlere gönderildi.

 

BAŞKAN BÖCEK İMZALI YAZISI

 

Atama yazısında, “ Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinin 20.11.2019 tarih ve 708 sayılı kararı ile kabul edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Teşkilat, Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin 23’üncü maddesi gereğince, Şehir Tiyatrosu Şube Müdürlüğünde işçi kadrosunda (perde ve sahne sanatçısı) olup Genel Sanat Yönetmeni olarak görev yapan Muhammet Gökhan Avkıran’ın Genel Sanat Yönetmenliği görevinden alınarak Şehir Tiyatrosu Şube Müdürlüğü emrindeki görevine devam etmesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun ek geçici 13 ve ek geçici 16. Maddeleri uyarınca Genel Sanat Yönetmeni kadrosunda sözleşmeli personel olarak görev yapan Mehmet Özgür’ün Şehir Tiyatrosu Şube Müdürlüğünde Genel Sanat Yönetmeni olarak atanması uygun görülmüştür” ifadeleri yer aldı.

 

5 TİYATROCU BAŞKA BİRİMLERE

 

Mehmet Özgür’ün tekrar genel sanat yönetmeni olarak atanmasıyla birlikte AKP’li Menderes Türel döneminde ilçelere sürgün olarak gönderilen, yeni başkan Muhittin Böcek tarafından görevlerine iade edilen Seyfi Satmaz, Ali Mete Orhan, Mustafa Özgür Dokuyucu, Saadet Yıldırım, Fatih Alnıak ve Nuri Türker Altın ise belediyenin farklı bölümlerine kaydırıldı. (Haber Merkezi)

İLGİLİ HABERLER

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.