Motorine 32 kuruşluk zam

EKONOMİ 05.05.2022 - 11:07, Güncelleme: 05.05.2022 - 11:07
 

Motorine 32 kuruşluk zam

Motorine bu gece yarısından sonra zam geliyor. Artışın 32 kuruş olarak pompaya yansıyacağı belirtiliyor.

haberimizvar.net- Motorine sürücüleri kızdıracak zam. Motorine bu gece yarısından itibaren 32 kuruş zam gelmesi bekleniyor.Cuma gününden geçerli olmak üzere motorin grubunda 32 kuruşluk fiyat artışı olması bekleniyor. Benzinde ise bir fiyat değişikliği beklenmiyor.Otogazda ise Cuma gününden geçerli olmak üzere 98 kuruş indirim olması bekleniyor. Güncel motorin ve benzin fiyatları İstanbul'da motorin litre fiyatı 21.22 liradan satılıyor.  
Motorine bu gece yarısından sonra zam geliyor. Artışın 32 kuruş olarak pompaya yansıyacağı belirtiliyor.

haberimizvar.net- Motorine sürücüleri kızdıracak zam. Motorine bu gece yarısından itibaren 32 kuruş zam gelmesi bekleniyor.Cuma gününden geçerli olmak üzere motorin grubunda 32 kuruşluk fiyat artışı olması bekleniyor. Benzinde ise bir fiyat değişikliği beklenmiyor.Otogazda ise Cuma gününden geçerli olmak üzere 98 kuruş indirim olması bekleniyor.

Güncel motorin ve benzin fiyatları

İstanbul'da motorin litre fiyatı 21.22 liradan satılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.