Muhittin Böcek yeniden aday

GÜNDEM 01.09.2023 - 13:34, Güncelleme: 01.09.2023 - 13:45
 

Muhittin Böcek yeniden aday

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Ankara'da bir grup gazeteciyle yaptığı sohbet sırasında, yerel seçimlerde İYİ Parti ile ittifak yapılıp yapılmayacağına ve parti içindeki değişim taleplerine değindi.

haberimizvar.net- Kılıçdaroğlu'nun sözleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yeniden aday gösterileceği sinyalini verdi. Kılıçdaroğlu, "Başarılı belediye başkanlarımızın görevlerine devam edeceklerini belirtmek isterim. Ankara, İstanbul, Mersin, Adana, Antalya gibi şehirlerde 2. dönemlerinde daha büyük başarılar elde edeceklerine inanıyoruz. İlk dönemde büyük mali zorluklarla karşı karşıya kaldılar, ancak ikinci dönemde daha güçlü bir mali yapıyla hizmet sunacaklar. Ayrıca, AKP'nin yönetimindeki belediyelerde stratejimiz değişecektir. Adayların toplum nezdinde kabul görmesi ve çalışkan olmaları çok önemlidir. Ortak bir dil oluşturmak için çaba harcayacağız" dedi. Kemal Kılıçdaroğlu, genel seçim öncesinde yayımlanan sahte haberler ve montaj videolar hakkında da konuştu ve bu konuda tazminat davası açtığını belirtti. Ayrıca, Ankara, İstanbul, İzmir, Adana ve Mersin gibi büyük şehirlerde seçim stratejilerinin henüz netleşmediğini ifade etti. Kılıçdaroğlu, CHP'deki kurultay sonrası Meral Akşener'i ziyaret ettiğini ve adaylarla ilgili konuşmanın henüz erken olduğunu söyledi. Partinin önce kendi stratejilerini ve adaylarını belirlemesi gerektiğini vurguladı. İttifak olup olmayacağı konusunda ise zamanı geldiğinde diğer partilerle oturup görüşeceklerini ifade etti. Kılıçdaroğlu, umutsuzluğun azaldığını ve vatandaşların yeni adayı merakla beklediğini belirtti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Ankara'da bir grup gazeteciyle yaptığı sohbet sırasında, yerel seçimlerde İYİ Parti ile ittifak yapılıp yapılmayacağına ve parti içindeki değişim taleplerine değindi.

haberimizvar.net- Kılıçdaroğlu'nun sözleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yeniden aday gösterileceği sinyalini verdi.

Kılıçdaroğlu, "Başarılı belediye başkanlarımızın görevlerine devam edeceklerini belirtmek isterim. Ankara, İstanbul, Mersin, Adana, Antalya gibi şehirlerde 2. dönemlerinde daha büyük başarılar elde edeceklerine inanıyoruz. İlk dönemde büyük mali zorluklarla karşı karşıya kaldılar, ancak ikinci dönemde daha güçlü bir mali yapıyla hizmet sunacaklar. Ayrıca, AKP'nin yönetimindeki belediyelerde stratejimiz değişecektir. Adayların toplum nezdinde kabul görmesi ve çalışkan olmaları çok önemlidir. Ortak bir dil oluşturmak için çaba harcayacağız" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, genel seçim öncesinde yayımlanan sahte haberler ve montaj videolar hakkında da konuştu ve bu konuda tazminat davası açtığını belirtti. Ayrıca, Ankara, İstanbul, İzmir, Adana ve Mersin gibi büyük şehirlerde seçim stratejilerinin henüz netleşmediğini ifade etti.

Kılıçdaroğlu, CHP'deki kurultay sonrası Meral Akşener'i ziyaret ettiğini ve adaylarla ilgili konuşmanın henüz erken olduğunu söyledi. Partinin önce kendi stratejilerini ve adaylarını belirlemesi gerektiğini vurguladı. İttifak olup olmayacağı konusunda ise zamanı geldiğinde diğer partilerle oturup görüşeceklerini ifade etti. Kılıçdaroğlu, umutsuzluğun azaldığını ve vatandaşların yeni adayı merakla beklediğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.