Nusret Bayar seçim ofisini açıyor

SİYASET 03.01.2020 - 14:08, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Nusret Bayar seçim ofisini açıyor

Seçim ofisi açılışına bütün partilileri davet eden CHP Antalya il başkan adaylarından Nusret Bayar, “Herkesle arayı iyi tutmak için tabanın taleplerini görmezden gelen bir il başkanı olmayacağım. Örgütün her ortamda sesi, eli, ayağı olacağım” dedi.

haberimizvar.net-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya il başkan adaylarından Nusret Bayar, seçim ofisini açıyor. Geçtiğimiz günlerde yazılı açıklamayla il başkan adaylığını açıklayan ve hızlı bir şekilde seçim gezilerine başlayan Nusret Bayar, “Nitelikli, birikimli bir kadroyla hareket edeceğiz. Şehrimizi ve ülkemizi ilgilendiren her konuda, tabandan aldığımız güç ile AKP iktidarına karşı söylenmesi gereken her sözü söyleyeceğiz” dedi. ‘COŞKUMUZA ORTAK OLUN’ 5 Ocak Pazar günü saat 17.00’de, 100. Yıl Caddesi Samanyolu Pastanesi yanındaki ofisin açılışına bütün partilileri davet eden Nusret Bayar, “Gücünü tabandan alan, yol arkadaşlarının sonuna kadar arkasında duran, örgüt hukukuna örgütün geleneklerine sahip çıkan güçlü bir il örgütüyle, iktidara giden yolda partimizi Antalya’da hak ettiği yere taşıyacağız. Bizimle yol yürümek, çalışmalarımıza katkı koymak, coşkumuza ortak olmak isteyen tüm partilerimi Pazar günü seçim ofisimizin açılışına bekliyoruz” ifadelerini kullandı. ‘ÖRGÜTÜN SESİ OLACAĞIM’ Sadece partinin ve örgütün ihtiyaçları ile ilgileneceğini, tabanın iradesine her zaman saygı duyacağını vurgulayan Nusret Bayar, “Herkesle arayı iyi tutmak için, tabanın taleplerini görmezden gelen bir il başkanı olmayacağım. Örgütün her ortamda sesi, eli, ayağı olacağım” açıklamasında bulundu. 
Seçim ofisi açılışına bütün partilileri davet eden CHP Antalya il başkan adaylarından Nusret Bayar, “Herkesle arayı iyi tutmak için tabanın taleplerini görmezden gelen bir il başkanı olmayacağım. Örgütün her ortamda sesi, eli, ayağı olacağım” dedi.

haberimizvar.net-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya il başkan adaylarından Nusret Bayar, seçim ofisini açıyor. Geçtiğimiz günlerde yazılı açıklamayla il başkan adaylığını açıklayan ve hızlı bir şekilde seçim gezilerine başlayan Nusret Bayar, “Nitelikli, birikimli bir kadroyla hareket edeceğiz. Şehrimizi ve ülkemizi ilgilendiren her konuda, tabandan aldığımız güç ile AKP iktidarına karşı söylenmesi gereken her sözü söyleyeceğiz” dedi.

‘COŞKUMUZA ORTAK OLUN’

5 Ocak Pazar günü saat 17.00’de, 100. Yıl Caddesi Samanyolu Pastanesi yanındaki ofisin açılışına bütün partilileri davet eden Nusret Bayar, “Gücünü tabandan alan, yol arkadaşlarının sonuna kadar arkasında duran, örgüt hukukuna örgütün geleneklerine sahip çıkan güçlü bir il örgütüyle, iktidara giden yolda partimizi Antalya’da hak ettiği yere taşıyacağız. Bizimle yol yürümek, çalışmalarımıza katkı koymak, coşkumuza ortak olmak isteyen tüm partilerimi Pazar günü seçim ofisimizin açılışına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

‘ÖRGÜTÜN SESİ OLACAĞIM’

Sadece partinin ve örgütün ihtiyaçları ile ilgileneceğini, tabanın iradesine her zaman saygı duyacağını vurgulayan Nusret Bayar, “Herkesle arayı iyi tutmak için, tabanın taleplerini görmezden gelen bir il başkanı olmayacağım. Örgütün her ortamda sesi, eli, ayağı olacağım” açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.