Nusret Bayar’dan PM’ye itiraz

SİYASET 20.04.2021 - 21:52, Güncelleme: 20.04.2021 - 21:52
 

Nusret Bayar’dan PM’ye itiraz

MYK kararıyla görevden alınan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar Parti Meclisi’ne itiraz etti.

haberimizvar.net CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından görevden alınan Antalya İl Başkanı Nusret Bayar Parti Meclisi’ne (PM) itiraz etti. Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke tarafından imzalanan yazıda, “Parti ilkelerine, amaçlarına ve çalışma kurallarına aykırı hareket etmesi nedeniyle CHP tüzüğünün 25.maddesinin 1. fıkrası uyarınca” görevden alındığı belirtilen Bayar, ayrıntılı gerekçeli kararı da istedi. 
MYK kararıyla görevden alınan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar Parti Meclisi’ne itiraz etti.

haberimizvar.net

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından görevden alınan Antalya İl Başkanı Nusret Bayar Parti Meclisi’ne (PM) itiraz etti. Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke tarafından imzalanan yazıda, “Parti ilkelerine, amaçlarına ve çalışma kurallarına aykırı hareket etmesi nedeniyle CHP tüzüğünün 25.maddesinin 1. fıkrası uyarınca” görevden alındığı belirtilen Bayar, ayrıntılı gerekçeli kararı da istedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.