O hesap benim değil!

GÜNDEM 17.03.2020 - 16:43, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

O hesap benim değil!

İYİ Parti’den AKP’ye geçen Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, sosyal medyada yer alan hesabın kendisine ait olmadığını resmi twitter hesabının ise ‘tubavuralcokal7’ adresi olduğunu duyurdu.

AKP Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, resmi twitter hesabını duyurdu. Çokal’ın hesabında “Resmi Twitter hesabım budur başka Twitter hesabım yoktur.”  paylaşımı yapıldığı görüldü. 71 kişinin takip edildiği, 511 takipçinin olduğu Çokal’ın gazetemize gönderdiği açıklama ise şöyle: YIPRATMAK AMACIYLA “Haberimizvar.net haber sitesinde yayınlanan ‘geri döndü’  başlıklı haberde geçen sosyal medya hesabı tarafıma ait değildir. Bu ve bunun gibi sosyal medya hesapları art niyetli kişiler tarafından tamamen  yıpratmak amacıyla açılmıştır. Son iki yıldır devam eden karalama sürecinin devamı niteliğindedir. Bu hesapları açanlar ile ilgili cumhuriyet savcılığına gerekli başvurular yapılmıştır. Twitter hesabım https://twitter.com/tubavuralcokal7  dır.” HABER MERKEZİ   İLGİLİ LİNK: https://www.haberimizvar.net/haber-geri-dondu-11420.html      
İYİ Parti’den AKP’ye geçen Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, sosyal medyada yer alan hesabın kendisine ait olmadığını resmi twitter hesabının ise ‘tubavuralcokal7’ adresi olduğunu duyurdu.

AKP Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, resmi twitter hesabını duyurdu. Çokal’ın hesabında “Resmi Twitter hesabım budur başka Twitter hesabım yoktur.”  paylaşımı yapıldığı görüldü. 71 kişinin takip edildiği, 511 takipçinin olduğu Çokal’ın gazetemize gönderdiği açıklama ise şöyle:

YIPRATMAK AMACIYLA

“Haberimizvar.net haber sitesinde yayınlanan ‘geri döndü’  başlıklı haberde geçen sosyal medya hesabı tarafıma ait değildir. Bu ve bunun gibi sosyal medya hesapları art niyetli kişiler tarafından tamamen  yıpratmak amacıyla açılmıştır. Son iki yıldır devam eden karalama sürecinin devamı niteliğindedir. Bu hesapları açanlar ile ilgili cumhuriyet savcılığına gerekli başvurular yapılmıştır. Twitter hesabım https://twitter.com/tubavuralcokal7  dır.” HABER MERKEZİ

 

İLGİLİ LİNK: https://www.haberimizvar.net/haber-geri-dondu-11420.html

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.