Özel sporcular iftarda buluştu

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.04.2024 - 14:48, Güncelleme: 04.04.2024 - 14:48
 

Özel sporcular iftarda buluştu

Antalya'daki 07 Engel Tanımayanlar Spor Kulübü'nün üyesi özel bireyler iftar yemeğinde buluştu. İftarın sürpriz konukları ise Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın sporcuları oldu.

haberimizvar.net- O7 Engel Tanımayanlar Spor Kulübü'nde gerçekleşen iftar yemeğine özel bireylerin, anne-baba ve kardeşlerinin ilgisi yoğun oldu. İftarda konuklara bireylerin annelerinin el birliği ile hazırladığı yiyecek ve içecekler ikram edildi. İftar yemeği sonrası çay-kahve ikramı yapıldı. 07 Engel Tanımayanlar Spor Kulübü Başkanı Hilal Gönenç, bireylere verilen özel eğitimleri, sanatsal faaliyetleri anlattı. Gönenç, "Bireylerimizin her biri sanat aşığıd. Zoru başaran yeteneklere sahipler. Çamlıbel Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde birçok dalda açtığımız sanat kurslarımıza katılıyorlar, rengârenk eserler üretiyorlar. Sanat çalışmalarına, bireylerimize refakat eden anneleri, kardeşleri de katılıyor. Her ürettikleri eser yaşama sevinçlerini artırıyor" diye konuştu. Hilal Gönenç, iftar davetine katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Hakan Sun, kaptan Özgür Can ile sporculara, "Bizleri yalnız bırakmadınız, bireylerimizle tanışıp kaynaştınız" diyerek teşekkür etti.
Antalya'daki 07 Engel Tanımayanlar Spor Kulübü'nün üyesi özel bireyler iftar yemeğinde buluştu. İftarın sürpriz konukları ise Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın sporcuları oldu.

haberimizvar.net- O7 Engel Tanımayanlar Spor Kulübü'nde gerçekleşen iftar yemeğine özel bireylerin, anne-baba ve kardeşlerinin ilgisi yoğun oldu. İftarda konuklara bireylerin annelerinin el birliği ile hazırladığı yiyecek ve içecekler ikram edildi. İftar yemeği sonrası çay-kahve ikramı yapıldı.

07 Engel Tanımayanlar Spor Kulübü Başkanı Hilal Gönenç, bireylere verilen özel eğitimleri, sanatsal faaliyetleri anlattı. Gönenç, "Bireylerimizin her biri sanat aşığıd. Zoru başaran yeteneklere sahipler. Çamlıbel Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde birçok dalda açtığımız sanat kurslarımıza katılıyorlar, rengârenk eserler üretiyorlar. Sanat çalışmalarına, bireylerimize refakat eden anneleri, kardeşleri de katılıyor. Her ürettikleri eser yaşama sevinçlerini artırıyor" diye konuştu.

Hilal Gönenç, iftar davetine katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Hakan Sun, kaptan Özgür Can ile sporculara, "Bizleri yalnız bırakmadınız, bireylerimizle tanışıp kaynaştınız" diyerek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.