Peker’den yeni iddia: Cemevine saldıracaklar

GÜNDEM 31.05.2021 - 21:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 21:26
 

Peker’den yeni iddia: Cemevine saldıracaklar

Sedat Peker, Twitter’dan yaptığı paylaşımda Mehmet Ağar’ı işaret ederek “Ülkede kaos çıkarmak için bir cemevine saldırı planı yapıyorlar” iddiasında bulundu.

haberimizvar.net Organize suç örgütü kurmak suçlamasıyla aranan Sedat Peker, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı.  Paylaşımında Alevilik konusuna neden sıklıkla değindiğine açıklık getiren Peker, yeni bir iddiada daha bulundu. Peker’in sosyal medya hesabından, “Devamlı Alevilik konusuna değinmemin sebebi Derin Mehmet’in adamları tarafından geçmişte Gaziosmanpaşa’daki kahve saldırısından çok daha büyük bir eylem yapılıp, ülkede kaos çıkarma planlarını boşa çıkarabilmek içindir. Planları bir cemevine saldırıdır” açıklaması yaptı. 
Sedat Peker, Twitter’dan yaptığı paylaşımda Mehmet Ağar’ı işaret ederek “Ülkede kaos çıkarmak için bir cemevine saldırı planı yapıyorlar” iddiasında bulundu.

haberimizvar.net

Organize suç örgütü kurmak suçlamasıyla aranan Sedat Peker, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı.  Paylaşımında Alevilik konusuna neden sıklıkla değindiğine açıklık getiren Peker, yeni bir iddiada daha bulundu. Peker’in sosyal medya hesabından, “Devamlı Alevilik konusuna değinmemin sebebi Derin Mehmet’in adamları tarafından geçmişte Gaziosmanpaşa’daki kahve saldırısından çok daha büyük bir eylem yapılıp, ülkede kaos çıkarma planlarını boşa çıkarabilmek içindir. Planları bir cemevine saldırıdır” açıklaması yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.