Polis bir tır makaron yakaladı

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.09.2023 - 12:47, Güncelleme: 28.09.2023 - 12:52
 

Polis bir tır makaron yakaladı

Antalya'da bir tırın kasasında yapılan aramada, 10 milyon 70 bin adet boş makaron ele geçirildi.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Serik-Antalya istikametinde seyir halindeyken durdurulan çekici ve bu çekiciye takılı vaziyetteki römorkta arama yapütı. Aramada, 10 milyon 70 bin adet boş makaron ele geçirildi. Aracın sürücvüsü İ.H.K. hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapıldı.
Antalya'da bir tırın kasasında yapılan aramada, 10 milyon 70 bin adet boş makaron ele geçirildi.

haberimizvar.net-  Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Serik- Antalya istikametinde seyir halindeyken durdurulan çekici ve bu çekiciye takılı vaziyetteki römorkta arama yapütı. Aramada, 10 milyon 70 bin adet boş makaron ele geçirildi. Aracın sürücvüsü İ.H.K. hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.