POYD 30'uncu yılını kutladı

YAŞAM 19.12.2021 - 11:34, Güncelleme: 19.12.2021 - 11:34
 

POYD 30'uncu yılını kutladı

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD), kuruluşunun 30. yıl dönümünü sezon galası ile kutladı.

haberimizvar.net- Serik ilçesi Belek turizm merkezinde bulunan bir otelde düzenlenen geceye, POYD Yönetim Kurulu üyeleri ve otel yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 400 davetli katıldı. Gecenin açılışı konuşmasını yapan POYD Başkanı Ülkay Atmaca, “2 yıl aranın ardından sizlerle bir araya gelmek çok güzel. 16 yıldır üyesi olduğum ve 3 yıldır da başkanlığını yaptığım POYD başkanlığı benim için hayattaki en büyük onurdur. 1992 yılında kurulan derneğimizin 30 yılını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. En son 2019 yılının Aralık ayında yaptığımız gala ile birlikte tüm zamanların rekorlarını kırdığımız 2019 yılı. Sonrasında Mart ayında patlayan pandemi ile birlikte tüm dünyanın hayatı alt üst olurken ancak Türk profesyonel otelcisi 1 Haziran 2020 sürecindeki normalleşme ile birlikte müthiş bir atağa kalktı. O süreçten bu günlere gelirken bir mucizeyi ve imkansızı başardık. Bizler bu ülkede ve bu şehirde turizm yapabilme başarısını gösterdik. Emeği geçen Kültür ve Turizm Bakanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.  'GEÇMİŞİMİZİ UNUTMUYORUZ, GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ'  Ülkay Atmaca, 'Geçmişimizi unutmuyoruz, geleceğimize sahip çıkıyoruz' sloganı ile pandemi döneminde yaşamını yitiren geçmiş dönem başkanı Bekir Akkaş adına Belek'te bir park edindiklerini belirterek, "Bu parka isminin verilmesini sağladık. Daha sonra aynı parka vefat eden kurucu üyelerimiz, geçmiş dönem başkanlarımızın adına birer zeytin ağacı diktik. Bekir Akkaş Parkı ile geçmişi unutmayalım. Tunç Müstecaplıoğlu ve Avni Aker'in yazdığı kitaplarla da geleceğimize sahip çıkıyoruz. Bu kitapların gelirlerinin tamamı Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesinde okuyan çocuklarımıza burs olarak verilecektir" dedi.  Konuşmaların ardından POYD Başkanı Ülkay Atmaca ve yönetim kurulu üyeleri tarafından geceye emekleri geçen sponsorlara plaket verildi.   Gecede Şef Emir Ersoy ve POYD Senfoni orkestrası sahne aldı.  Programın sonunda Ülkay Atmaca, "Bir orkestra şefi nasıl tüm orkestrayı idare ediyorsa, otel yöneticileri de bir orkestra şefi gibidir" diyerek, tüm katılımcılara orkestra şeflerinin kullandığı 'Baton' hediye etti. Katılımcılar, ellerindeki batonlarla hep birlikte ayağa kalkarak 10. Yıl marşını seslendirdi.
Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD), kuruluşunun 30. yıl dönümünü sezon galası ile kutladı.

haberimizvar.net- Serik ilçesi Belek turizm merkezinde bulunan bir otelde düzenlenen geceye, POYD Yönetim Kurulu üyeleri ve otel yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 400 davetli katıldı. Gecenin açılışı konuşmasını yapan POYD Başkanı Ülkay Atmaca, “2 yıl aranın ardından sizlerle bir araya gelmek çok güzel. 16 yıldır üyesi olduğum ve 3 yıldır da başkanlığını yaptığım POYD başkanlığı benim için hayattaki en büyük onurdur. 1992 yılında kurulan derneğimizin 30 yılını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. En son 2019 yılının Aralık ayında yaptığımız gala ile birlikte tüm zamanların rekorlarını kırdığımız 2019 yılı. Sonrasında Mart ayında patlayan pandemi ile birlikte tüm dünyanın hayatı alt üst olurken ancak Türk profesyonel otelcisi 1 Haziran 2020 sürecindeki normalleşme ile birlikte müthiş bir atağa kalktı. O süreçten bu günlere gelirken bir mucizeyi ve imkansızı başardık. Bizler bu ülkede ve bu şehirde turizm yapabilme başarısını gösterdik. Emeği geçen Kültür ve Turizm Bakanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 'GEÇMİŞİMİZİ UNUTMUYORUZ, GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ'

 Ülkay Atmaca, 'Geçmişimizi unutmuyoruz, geleceğimize sahip çıkıyoruz' sloganı ile pandemi döneminde yaşamını yitiren geçmiş dönem başkanı Bekir Akkaş adına Belek'te bir park edindiklerini belirterek, "Bu parka isminin verilmesini sağladık. Daha sonra aynı parka vefat eden kurucu üyelerimiz, geçmiş dönem başkanlarımızın adına birer zeytin ağacı diktik. Bekir Akkaş Parkı ile geçmişi unutmayalım. Tunç Müstecaplıoğlu ve Avni Aker'in yazdığı kitaplarla da geleceğimize sahip çıkıyoruz. Bu kitapların gelirlerinin tamamı Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesinde okuyan çocuklarımıza burs olarak verilecektir" dedi.

 Konuşmaların ardından POYD Başkanı Ülkay Atmaca ve yönetim kurulu üyeleri tarafından geceye emekleri geçen sponsorlara plaket verildi.

  Gecede Şef Emir Ersoy ve POYD Senfoni orkestrası sahne aldı.

 Programın sonunda Ülkay Atmaca, "Bir orkestra şefi nasıl tüm orkestrayı idare ediyorsa, otel yöneticileri de bir orkestra şefi gibidir" diyerek, tüm katılımcılara orkestra şeflerinin kullandığı 'Baton' hediye etti. Katılımcılar, ellerindeki batonlarla hep birlikte ayağa kalkarak 10. Yıl marşını seslendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.