Rekortmen dalışçı Fatma Uruk: Milli takım kampımda şiddet görüyorum

GÜNDEM 03.10.2021 - 18:57, Güncelleme: 03.10.2021 - 18:57
 

Rekortmen dalışçı Fatma Uruk: Milli takım kampımda şiddet görüyorum

Dünya rekortmeni serbest dalışçı Fatma Uruk, “Milli takım kampımda, psikolojik şiddet ve federasyon tarafından ayrımcılığa maruz kalmaktayım” diye paylaşım yaptı.

haberimizvar.net- Dünya rekortmeni milli serbest dalışçı Fatma Uruk, milli takım kampında psikolojik şiddet ve ayrımcılığa maruz kaldığını ve zorla tutulduğunu açıkladı. Uruk, Twitter hesabından, “Milli takım kampımda, psikolojik şiddet ve federasyon tarafından ayrımcılığa maruz kalmaktayım. Bu olayları daha önce yaşadığım için kampa gelmeme talebimi daha önce kendilerine iletmiştim fakat kabul edilmedi. Şimdi de buradan ayrılmama izin verilmiyor” diye paylaşım yaptı.  FİZİKEN ÇÖKMÜŞ DURUMDAYIM  Uruk şunları kaydetti: “Yaşadığım cendere bu tweetle kayda geçsin. Üzüntüden ne yazacağımı bile bilmiyorum. Fiziken de psikolojik olarak da çökmüş durumdayım. Hakkımı kanıtlayabildiğim ölçüde arayacağım. Bana Meksika'da kalmaktan korkmadın mı nasıl dayandın diye soruyordunuz doğru cevabı şimdi vereyim. O koşullar bile burada yaşadıklarımdan iyiydi ve devam etmek için başka şansım yoktu. Ve ben yine yoluma devam edeceğim hiç merak etmeyin. Evet bu tweeti utanarak atıyorum ama atıyorum”. Uruk en son geçen temmuz ayında, Meksika'da paletsiz değişken ağırlık dalışta 77 metreyle erkekler dünya rekorunu da geride bırakarak üçüncü dünya rekoruna imza atmıştı.  
Dünya rekortmeni serbest dalışçı Fatma Uruk, “Milli takım kampımda, psikolojik şiddet ve federasyon tarafından ayrımcılığa maruz kalmaktayım” diye paylaşım yaptı.

haberimizvar.net- Dünya rekortmeni milli serbest dalışçı Fatma Uruk, milli takım kampında psikolojik şiddet ve ayrımcılığa maruz kaldığını ve zorla tutulduğunu açıkladı. Uruk, Twitter hesabından, “ Milli takım kampımda, psikolojik şiddet ve federasyon tarafından ayrımcılığa maruz kalmaktayım. Bu olayları daha önce yaşadığım için kampa gelmeme talebimi daha önce kendilerine iletmiştim fakat kabul edilmedi. Şimdi de buradan ayrılmama izin verilmiyor” diye paylaşım yaptı.

 FİZİKEN ÇÖKMÜŞ DURUMDAYIM

 Uruk şunları kaydetti: “Yaşadığım cendere bu tweetle kayda geçsin. Üzüntüden ne yazacağımı bile bilmiyorum. Fiziken de psikolojik olarak da çökmüş durumdayım. Hakkımı kanıtlayabildiğim ölçüde arayacağım. Bana Meksika'da kalmaktan korkmadın mı nasıl dayandın diye soruyordunuz doğru cevabı şimdi vereyim. O koşullar bile burada yaşadıklarımdan iyiydi ve devam etmek için başka şansım yoktu. Ve ben yine yoluma devam edeceğim hiç merak etmeyin. Evet bu tweeti utanarak atıyorum ama atıyorum”. Uruk en son geçen temmuz ayında, Meksika'da paletsiz değişken ağırlık dalışta 77 metreyle erkekler dünya rekorunu da geride bırakarak üçüncü dünya rekoruna imza atmıştı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.