Rezalete bak

YEREL 13.08.2023 - 12:38, Güncelleme: 13.08.2023 - 14:18
 

Rezalete bak

Dünyanın dört bir tarafından yüz binlerce insanın geldiği Konyaaltı Denizi’nin içinden elektrik kablosu çıktı.

haberimizvar.net- Antalya Konyaaltı’nda denize giren bir vatandaşın çektiği video ‘bu kadarı da olmaz’ dedirtti. Videoda denizin içinden çıkan bir elektrik kablosunu gösteren vatandaş, “Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ndeyiz. Şu rezalete bak. Denizin içinde elektriktrik kablosu, çekiyorum çekiyorum gelmiyor. Nereye bağlı belli değil. Konyaaltı Belediyesi buna bir çözüm bulsun” dedi. Antalya Hakkında altında takipçisi çok olan bir çok sosyal medya hesabından yayınlanan videoda kabloyu çeken genç, şaşınlığını dile getiriyor.
Dünyanın dört bir tarafından yüz binlerce insanın geldiği Konyaaltı Denizi’nin içinden elektrik kablosu çıktı.

haberimizvar.net-  Antalya Konyaaltı’nda denize giren bir vatandaşın çektiği video ‘bu kadarı da olmaz’ dedirtti. Videoda denizin içinden çıkan bir elektrik kablosunu gösteren vatandaş, “Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ndeyiz. Şu rezalete bak. Denizin içinde elektriktrik kablosu, çekiyorum çekiyorum gelmiyor. Nereye bağlı belli değil. Konyaaltı Belediyesi buna bir çözüm bulsun” dedi.

Antalya Hakkında altında takipçisi çok olan bir çok sosyal medya hesabından yayınlanan videoda kabloyu çeken genç, şaşınlığını dile getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.