Sağlık Bakanı Koca: Salgın tüm ülkede yeniden tırmanışa geçti!

GÜNDEM 23.10.2020 - 11:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Sağlık Bakanı Koca: Salgın tüm ülkede yeniden tırmanışa geçti!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa’da konuşuyor.

haberimizvar.net- Koca, Bursa Valiliği’ne yaptığı ziyaretteki açıklamasında özetle şu ifadeleri kullandı: Bursa, Covid-19’a karşı verdiğimiz mücadelenin merkezlerinden biridir. Burada kazanacağımız başarı Bursa ile sınırlı kalmayacak, tüm ülkeyi etkileyecektir. Koronavirüs salgını tüm ülkede yeniden tırmanışa geçmiş durumdadır. Bursa en kritik günlerini yaşıyor. Kentte Eylül ayı başına göre vaka sayısı 3 kat artmıştır. İstanbul’da vaka sayısı, Türkiye genelinin yüzde 40’ına ulaşmış durumda. Hafta sonundan başlayarak 5 gün İstanbul’da olacağım. İstanbul Valisi, Belediye Başkanı ve İl Emniyet Müdürü ile görüşmeler yapacağım.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa’da konuşuyor.

haberimizvar.net- Koca, Bursa Valiliği’ne yaptığı ziyaretteki açıklamasında özetle şu ifadeleri kullandı:

Bursa, Covid-19’a karşı verdiğimiz mücadelenin merkezlerinden biridir. Burada kazanacağımız başarı Bursa ile sınırlı kalmayacak, tüm ülkeyi etkileyecektir.

Koronavirüs salgını tüm ülkede yeniden tırmanışa geçmiş durumdadır. Bursa en kritik günlerini yaşıyor. Kentte Eylül ayı başına göre vaka sayısı 3 kat artmıştır.

İstanbul’da vaka sayısı, Türkiye genelinin yüzde 40’ına ulaşmış durumda. Hafta sonundan başlayarak 5 gün İstanbul’da olacağım. İstanbul Valisi, Belediye Başkanı ve İl Emniyet Müdürü ile görüşmeler yapacağım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.