Sağlık Bakanı Koca: Vakalar artıyor, kalabalık ortamlardan kaçınalım

SAĞLIK 06.01.2022 - 14:35, Güncelleme: 06.01.2022 - 14:35
 

Sağlık Bakanı Koca: Vakalar artıyor, kalabalık ortamlardan kaçınalım

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüsü vakalarındaki artışa dikkat çekerek, "Yapılması mecburi olmayan ziyaretlerden ve görüşmelerden, kalabalık ortamlardan kaçınalım" dedi.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanlığı'nın dünkü verilerine göre korona virüsü nedeniyle 143 kişi daha ölürken, 66 bin 467 yeni vaka tespit edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu tablo nedeniyle bugün sosyal medya hesabından açıklama yaparak, tedbirlere daha sıkı uyulması çağrısı yaptı. Koca "Vakalar artıyor. Yapılması mecburi olmayan ziyaretlerden ve görüşmelerden, kalabalık ortamlardan kaçınalım. Daha sakin ve tedbirli davranalım. Bizim hareketliliğimiz azaldıkça virüsün daha hızlı yayılan varyantının da hızı kesilecek. Omicron varyantının hızını keselim" dedi.  EN YÜKSEK VAKA SAYISI Öte yandan dün açıklanan vaka sayısı, salgın boyunca açıklanan en yüksek günlük vaka sayısı oldu. Günlük vaka sayısı son olarak 16 Nisan 2021'de 63 bin 82 ile rekor seviyeye çıkmıştı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüsü vakalarındaki artışa dikkat çekerek, "Yapılması mecburi olmayan ziyaretlerden ve görüşmelerden, kalabalık ortamlardan kaçınalım" dedi.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanlığı'nın dünkü verilerine göre korona virüsü nedeniyle 143 kişi daha ölürken, 66 bin 467 yeni vaka tespit edildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu tablo nedeniyle bugün sosyal medya hesabından açıklama yaparak, tedbirlere daha sıkı uyulması çağrısı yaptı. Koca "Vakalar artıyor. Yapılması mecburi olmayan ziyaretlerden ve görüşmelerden, kalabalık ortamlardan kaçınalım. Daha sakin ve tedbirli davranalım. Bizim hareketliliğimiz azaldıkça virüsün daha hızlı yayılan varyantının da hızı kesilecek. Omicron varyantının hızını keselim" dedi.

 EN YÜKSEK VAKA SAYISI

Öte yandan dün açıklanan vaka sayısı, salgın boyunca açıklanan en yüksek günlük vaka sayısı oldu. Günlük vaka sayısı son olarak 16 Nisan 2021'de 63 bin 82 ile rekor seviyeye çıkmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.