Sağlık emekçilerine 28 bin TL promosyon

EKONOMİ 16.11.2022 - 17:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 17:56
 

Sağlık emekçilerine 28 bin TL promosyon

Sağlık emekçilerinin Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde maaş promosyonlarının yenilenmesi talebiyle sürdürdükleri mücadele kazanımla sonuçlandı.

haberimizvar.net- Konuyla ilgili açıklama yapan  Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES)  Antalya Şubesi Mali Sekreteri Ekrem Çelik; “Aylardır sürdürdüğümüz mücadele kazanımla sonuçlandı” dedi. Çelik, şunları kaydetti: “ Haziran ayından beri imza kampanyasıyla, basın açıklamalarıyla ve yaptığımız toplantılarla sağlık emekçilerinin hakkı olan promosyonların yenilenmesi mücadelesini sürdürdük. Bizler, tüm emekçiler her geçen gün daha da yoksullaşırken, ücretlerimiz enflasyon karşısında bir mum gibi erirken seyirci kalamazdık. Emeğimizin üzerinden her kim nemalanıyor ve karına kar katıyorsa biz de kazandırdığımızın karşılığında hakkımız olanı istemekten geri durmadık. Bankaların artan bu devasa karlarında işçi ve emekçilerin kendilerine yatırılan maaş ve her türlü ücretlerinin değerlendirilmesi de etkilidir. Ücretlerimiz üzerinden bankların elde ettiği kardaki payımızı istiyoruz dedik, bunun için mücadele ettik ve kazandık. Özellikle bu süreçte imza kampanyamıza, basın açıklamalarımıza katılan bu haklı mücadelemizde bize destek veren başta iş yeri temsilcilerimize, üyelerimize ve sağlık emekçilerine de teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ve TEB arasında varılan anlaşma gereği sağlık emekçileri 36 ay için tek seferde 28.000 TL Promosyon ücreti alacak ve cezai ücrette ödemeyecekler. Ücretler 28 Kasım’da çalışanların hesabına yatacak.”  
Sağlık emekçilerinin Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde maaş promosyonlarının yenilenmesi talebiyle sürdürdükleri mücadele kazanımla sonuçlandı.

haberimizvar.net- Konuyla ilgili açıklama yapan   Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES)   Antalya Şubesi Mali Sekreteri Ekrem Çelik; “Aylardır sürdürdüğümüz mücadele kazanımla sonuçlandı” dedi. Çelik, şunları kaydetti: “ Haziran ayından beri imza kampanyasıyla, basın açıklamalarıyla ve yaptığımız toplantılarla sağlık emekçilerinin hakkı olan promosyonların yenilenmesi mücadelesini sürdürdük.

Bizler, tüm emekçiler her geçen gün daha da yoksullaşırken, ücretlerimiz enflasyon karşısında bir mum gibi erirken seyirci kalamazdık. Emeğimizin üzerinden her kim nemalanıyor ve karına kar katıyorsa biz de kazandırdığımızın karşılığında hakkımız olanı istemekten geri durmadık. Bankaların artan bu devasa karlarında işçi ve emekçilerin kendilerine yatırılan maaş ve her türlü ücretlerinin değerlendirilmesi de etkilidir. Ücretlerimiz üzerinden bankların elde ettiği kardaki payımızı istiyoruz dedik, bunun için mücadele ettik ve kazandık.

Özellikle bu süreçte imza kampanyamıza, basın açıklamalarımıza katılan bu haklı mücadelemizde bize destek veren başta iş yeri temsilcilerimize, üyelerimize ve sağlık emekçilerine de teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ve TEB arasında varılan anlaşma gereği sağlık emekçileri 36 ay için tek seferde 28.000 TL Promosyon ücreti alacak ve cezai ücrette ödemeyecekler. Ücretler 28 Kasım’da çalışanların hesabına yatacak.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.