Sedat Peker yerinin deşifre olduğunu ve yer değiştirdiğini açıkladı

GÜNDEM 09.06.2021 - 14:51, Güncelleme: 09.06.2021 - 14:51
 

Sedat Peker yerinin deşifre olduğunu ve yer değiştirdiğini açıkladı

Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan Sedat Peker, yerinin deşifre olduğunu ve yer değiştirdiğini açıkladı.

haberimizvar.net-  Türkiye'de hakkında yakalama kararı bulunan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan Sedat Peker, yerinin deşifre olduğunu ve yer değiştirdiğini açıkladı. Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "1- Kıymetli dostlarım bir tane namusu olmayan şahıs kaldığım otelin yayınını yapmış. Bu yüzden uzun bir yolculuk yapacağım. Malum, aileyle yolculuk zor oluyor ama biz her zorlukta olduğu gibi bunların da altından kalkmasını biliriz. 2- Bu sebeple perşembe ve pazar yayınlayacağımı söylediğim videolar belki gecikebilir (net olarak bilmiyorum), ancak söz namus ölmez sağ kalırsak mutlaka yayınlayacağım. 3- Ancak Twitterim açık olacak. Ani gelişmelere buradan katılacağım."   Ayrıntılar geliyor...
Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan Sedat Peker, yerinin deşifre olduğunu ve yer değiştirdiğini açıkladı.

haberimizvar.net-  Türkiye'de hakkında yakalama kararı bulunan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan Sedat Peker, yerinin deşifre olduğunu ve yer değiştirdiğini açıkladı.

Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"1- Kıymetli dostlarım bir tane namusu olmayan şahıs kaldığım otelin yayınını yapmış. Bu yüzden uzun bir yolculuk yapacağım. Malum, aileyle yolculuk zor oluyor ama biz her zorlukta olduğu gibi bunların da altından kalkmasını biliriz.

2- Bu sebeple perşembe ve pazar yayınlayacağımı söylediğim videolar belki gecikebilir (net olarak bilmiyorum), ancak söz namus ölmez sağ kalırsak mutlaka yayınlayacağım.

3- Ancak Twitterim açık olacak. Ani gelişmelere buradan katılacağım."

 

Ayrıntılar geliyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.