Şehir Hastanesi tamamlanmadan başhekim atandı

SAĞLIK (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.11.2023 - 13:52, Güncelleme: 08.11.2023 - 14:34
 

Şehir Hastanesi tamamlanmadan başhekim atandı

Sağlık Bakanlığı jet hızıyla Kepez'de yapımı devam eden Antalya Şehir Hastanesi'ne başhekim atadı. 3.5 yılır Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Doç. Dr. Nedim Ongun, Antalya Şehir Hastanesi'nin ilk başhekimi oldu. Ongun, sosyal medya hesabından atamasını yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür etti..

haberimizvar.net- Kepez ilçesinde yapımında sona gelinen Antalya Şehir Hastanesi'nin başhekimliğine, Burdur Devlet Hastanesi'nin 3,5 yıldır başhekimliğini yapan Doç. Dr. Nedim Ongun atandı. 2009 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitimini tamamlayan ve Nöroloji alanında uzmanlık eğitimi alan Doç. Dr. Ongun, 2020 yılında Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atandı. İyi derecede İngilizce bilen, Doç. Dr. Ongun'un uluslararası düzeyde yayımlanmış makaleleri de bulunuyor. Doç. Dr. Ongun, atamasıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:  "Sayın Bakanımızın takdir ve tensipleri ile, ülkemizin en önemli sağlık kuruluşlarından biri olacak olan Antalya Şehir Hastanesi kurucu başhekimi olarak atanmış bulunuyorum. 3,5 yıl boyunca büyük bir onur ve gurur ile Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yaptım. Bu süreçte herkes için en iyi hizmeti sunmak için tüm gücümüz ile çalıştık. Birçok zorlu süreci Allah'ın izni ile başarıyla yönettik. Burdur'umuza on yıllarca hizmet edecek olan yeni hastanemizin inşasına katkı sunmayı ve kurucu başhekimlik görevini nasip ettiği için Rabbime şükrediyorum. Bana hep destek olan büyüklerime, dostlarıma ve birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yer ve görev fark etmeksizin, devletime ve milletime hizmetlerin en iyisini sunmak için azim, heyecan ve gayretle aralıksız çalışmaya devam edeceğim."
Sağlık Bakanlığı jet hızıyla Kepez'de yapımı devam eden Antalya Şehir Hastanesi'ne başhekim atadı. 3.5 yılır Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Doç. Dr. Nedim Ongun, Antalya Şehir Hastanesi'nin ilk başhekimi oldu. Ongun, sosyal medya hesabından atamasını yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür etti..

haberimizvar.net- Kepez ilçesinde yapımında sona gelinen Antalya Şehir Hastanesi'nin başhekimliğine, Burdur Devlet Hastanesi'nin 3,5 yıldır başhekimliğini yapan Doç. Dr. Nedim Ongun atandı. 2009 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitimini tamamlayan ve Nöroloji alanında uzmanlık eğitimi alan Doç. Dr. Ongun, 2020 yılında Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atandı. İyi derecede İngilizce bilen, Doç. Dr. Ongun'un uluslararası düzeyde yayımlanmış makaleleri de bulunuyor.

Doç. Dr. Ongun, atamasıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

"Sayın Bakanımızın takdir ve tensipleri ile, ülkemizin en önemli sağlık kuruluşlarından biri olacak olan Antalya Şehir Hastanesi kurucu başhekimi olarak atanmış bulunuyorum. 3,5 yıl boyunca büyük bir onur ve gurur ile Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yaptım. Bu süreçte herkes için en iyi hizmeti sunmak için tüm gücümüz ile çalıştık. Birçok zorlu süreci Allah'ın izni ile başarıyla yönettik. Burdur'umuza on yıllarca hizmet edecek olan yeni hastanemizin inşasına katkı sunmayı ve kurucu başhekimlik görevini nasip ettiği için Rabbime şükrediyorum. Bana hep destek olan büyüklerime, dostlarıma ve birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yer ve görev fark etmeksizin, devletime ve milletime hizmetlerin en iyisini sunmak için azim, heyecan ve gayretle aralıksız çalışmaya devam edeceğim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.