Semih Esen’den fotoğraf hamlesi

SİYASET 02.11.2019 - 15:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Semih Esen’den fotoğraf hamlesi

Cumhuriyet konserindeki fotoğraf karelerine Böcek, Esen ve Kumbul’un birlikte, Uysal’ın ise onlardan ayrı ve geri planda yansıması kulislere malzeme olmuştu. Esen, Altın Portakal ödül gecesinde sadece Uysal’la çekilen kareleri paylaşarak kulislere örtülü yanıt verdi

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediği fener alayı ve Volkan Konak konserinde Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul’un yan yana durması, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın ise geri planda kalması kulislerde tartışma malzemesi oldu. Kongre sürecine giren CHP’de bu fotoğraf karelerine, ‘parti içi mücadelede taraflar belli oluyor’ türünden anlamlar yüklenmesi üzerine Semih Esen, Altın Portakal Film Festivali’nin ödül gecesi fotoğraflarıyla dolaylı yanıt verdi. BİRLİKTE POZ VERDİLER Ödül gecesinde Ümit Uysal’la yan yana oturan ve kırmızı halıda birlikte poz veren Semih Esen, sadece bu fotoğrafları paylaşarak örtülü mesaj vermiş oldu. Esen, Uysal’la birlikte aynı karede yer aldığı 4 fotoğrafı, “56. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapanış ve ödül törenindeyiz. Birbirinden değerli filmin sinemaseverlerle buluştuğu Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin özüne dönmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, festivale katılan tüm sinemacılarımıza başarılarının devamını diliyorum” mesajıyla paylaştı.
Cumhuriyet konserindeki fotoğraf karelerine Böcek, Esen ve Kumbul’un birlikte, Uysal’ın ise onlardan ayrı ve geri planda yansıması kulislere malzeme olmuştu. Esen, Altın Portakal ödül gecesinde sadece Uysal’la çekilen kareleri paylaşarak kulislere örtülü yanıt verdi

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediği fener alayı ve Volkan Konak konserinde Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul’un yan yana durması, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın ise geri planda kalması kulislerde tartışma malzemesi oldu. Kongre sürecine giren CHP’de bu fotoğraf karelerine, ‘parti içi mücadelede taraflar belli oluyor’ türünden anlamlar yüklenmesi üzerine Semih Esen, Altın Portakal Film Festivali’nin ödül gecesi fotoğraflarıyla dolaylı yanıt verdi.

BİRLİKTE POZ VERDİLER

Ödül gecesinde Ümit Uysal’la yan yana oturan ve kırmızı halıda birlikte poz veren Semih Esen, sadece bu fotoğrafları paylaşarak örtülü mesaj vermiş oldu. Esen, Uysal’la birlikte aynı karede yer aldığı 4 fotoğrafı, “56. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapanış ve ödül törenindeyiz. Birbirinden değerli filmin sinemaseverlerle buluştuğu Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin özüne dönmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, festivale katılan tüm sinemacılarımıza başarılarının devamını diliyorum” mesajıyla paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.