Serik'te ticari araç takla attı: 2 kişi yaralandı

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.04.2024 - 11:08, Güncelleme: 18.04.2024 - 11:08
 

Serik'te ticari araç takla attı: 2 kişi yaralandı

Antalya'nın Serik ilçesinde hafif ticari aracın refüje çıkıp takla attığı kazada 2 kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Dün gece Kadriye Mahallesi'nden Serik istikametine seyir halindeki Doğan İşlek'in kullandığı 06 CRE 176 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıktı. Takla atan araç, sokak aydınlatma lambası ile ağacı devirdikten sonra durabildi. Kazayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Araçtan kendi imkanları ile çıkan Doğan İşlek ve yanında bulunan ismi belirlenemeyen kişi ambulans ile Serik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.
Antalya'nın Serik ilçesinde hafif ticari aracın refüje çıkıp takla attığı kazada 2 kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Dün gece Kadriye Mahallesi'nden Serik istikametine seyir halindeki Doğan İşlek'in kullandığı 06 CRE 176 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıktı. Takla atan araç, sokak aydınlatma lambası ile ağacı devirdikten sonra durabildi. Kazayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Araçtan kendi imkanları ile çıkan Doğan İşlek ve yanında bulunan ismi belirlenemeyen kişi ambulans ile Serik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.