Silah kaçakçıları yakalandı

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.02.2022 - 14:57, Güncelleme: 09.02.2022 - 14:57
 

Silah kaçakçıları yakalandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yasa dışı silah ticareti yapıldığı ihbarı üzerine düzenlenen operasyonda tabanca ile 2 av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli yakalandı.

haberimizvarnet- Manavgat'ta silah ticareti ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdüren Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı KOM Timi ve Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, 3 suç kaydı bulunan F.A. ile 5 suç kaydı bulunan F.T.'nin silah ticareti yaptığını belirledi. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonda şüpheliler yakalandı. Operasyonda tabanca ile 2 av tüfeği ele geçirildi. Jandarma tarafından gözaltına alınan şüpheliler hakkında 6136 ve 2521 sayılı kanunlara muhalefet suçundan adli işlemler başlatıldı. F.T.'nin kasten adam öldürme suçundan hükümlü olduğu cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenildi.  vgat - Ömer KARÇA
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yasa dışı silah ticareti yapıldığı ihbarı üzerine düzenlenen operasyonda tabanca ile 2 av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli yakalandı.

haberimizvarnet- Manavgat'ta silah ticareti ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdüren Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı KOM Timi ve Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, 3 suç kaydı bulunan F.A. ile 5 suç kaydı bulunan F.T.'nin silah ticareti yaptığını belirledi. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonda şüpheliler yakalandı. Operasyonda tabanca ile 2 av tüfeği ele geçirildi.


Jandarma tarafından gözaltına alınan şüpheliler hakkında 6136 ve 2521 sayılı kanunlara muhalefet suçundan adli işlemler başlatıldı. F.T.'nin kasten adam öldürme suçundan hükümlü olduğu cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenildi.

 vgat - Ömer KARÇA

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.