Su tasarrufu için 300 bin aparat dağıtacak

YEREL 17.08.2022 - 16:05, Güncelleme: 17.08.2022 - 16:05
 

Su tasarrufu için 300 bin aparat dağıtacak

Su kaynaklarının doğru kullanımı için kolları sıvayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yüzde 50 tasarruf sağlayan 300 bin adet ücretsiz su aparatını dağıtacak.

haberimizvar.net-Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal, su kaynaklarının doğru kullanımı ve tasarruf için Antalya’da yeni bir dönem başlattı. Başkan Uysal, yüzde 50 tasarruf sağlayan 300 su aparatını ücretsiz olarak yurttaşa dağıtacak. Muratpaşa Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aparatların dağıtım noktaları duyuruldu. İşte o paylaşım: “Sevgili komşularımız; Önümüzdeki yüzyılın en büyük sorunu su olacak. Bu nedenle hem suyumuzu korumak hem de hane bütçemizde tasarruf sağlamak için sizlere su tasarruf aparatı dağıtıyoruz. Bu aparatla birlikte % 50 ye varan tasarruf sağlayabilirsiniz. Dağıtım noktalarımızdan su tasarruf aparatlarınızı alabilirsiniz. Dağıtım noktaları: Soğuksu Mahallesi Yaşlı Evi önü Yenigün Mahallesi Sağlık Ocağı önü Muratpaşa Nüfus Müdürlüğü önü Zerdalilik Mahallesi Muhtarlık önü Muratpaşa Belediyesi önü Aydın Kanza Parkı önü Sigorta Çarşamba Pazarı önü”  
Su kaynaklarının doğru kullanımı için kolları sıvayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yüzde 50 tasarruf sağlayan 300 bin adet ücretsiz su aparatını dağıtacak.

haberimizvar.net-Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal, su kaynaklarının doğru kullanımı ve tasarruf için Antalya’da yeni bir dönem başlattı. Başkan Uysal, yüzde 50 tasarruf sağlayan 300 su aparatını ücretsiz olarak yurttaşa dağıtacak. Muratpaşa Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aparatların dağıtım noktaları duyuruldu.

İşte o paylaşım:

“Sevgili komşularımız;

Önümüzdeki yüzyılın en büyük sorunu su olacak. Bu nedenle hem suyumuzu korumak hem de hane bütçemizde tasarruf sağlamak için sizlere su tasarruf aparatı dağıtıyoruz. Bu aparatla birlikte % 50 ye varan tasarruf sağlayabilirsiniz. Dağıtım noktalarımızdan su tasarruf aparatlarınızı alabilirsiniz.

Dağıtım noktaları:

Soğuksu Mahallesi Yaşlı Evi önü

Yenigün Mahallesi Sağlık Ocağı önü

Muratpaşa Nüfus Müdürlüğü önü

Zerdalilik Mahallesi Muhtarlık önü

Muratpaşa Belediyesi önü

Aydın Kanza Parkı önü

Sigorta Çarşamba Pazarı önü”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.