Subaşı’dan sürgün tepkisi

YEREL 30.01.2021 - 13:45, Güncelleme: 30.01.2021 - 14:51
 

Subaşı’dan sürgün tepkisi

Hasan Subaşı döneminden beri Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan Ayhan Dumlupınar, Elmalı ilçesine sürüldü. Şuan İYİ Parti’den milletvekilliği yapan Subaşı, sürgün haberine tepki gösterdi

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde Hasan Subaşı döneminden bugüne kadar bürokrat olarak görev yapan ve Muhittin Böcek döneminde Bilgi İşlem Daire Başkanlığında Müdür olarak çalışan Ayhan Dumlupınar Elmalı’ya sürüldü. Ayhan Dumlupınar'ın Elmalı'ya sürünlerinin arkasındaki nedenin, Başkan Muhittin Böcek'in hastalığı döneminde Başkanvekili olan Mehmet Hacıarifoğlu ile ilkokul yıllarına dayanan arkadaşlığı ve yakın ilişkisi olduğu öne sürüldü.  Antalya Büyükşehir Belediyesinde Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak Muhittin Böcek'in amcasının oğlu Cemil Böcek bulunuyor. Sürgün haberine tepki gösteren eski başkan ve  İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Ne demek sürgün!? Bir belediyeci olarak hiç sevmediğim bir konu!! Hem kamuya hem insanlığa zarar, kimseye yararı yok. Hele böylesine pırıl pırıl insanlar için ne büyük ayıp!! Bu zararlı alışkanlığı lütfen siz bari sürdürmeyin” dedi. Subaşı paylaşımına Muhittin Böcek’i de etiketledi. 
Hasan Subaşı döneminden beri Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan Ayhan Dumlupınar, Elmalı ilçesine sürüldü. Şuan İYİ Parti’den milletvekilliği yapan Subaşı, sürgün haberine tepki gösterdi

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde Hasan Subaşı döneminden bugüne kadar bürokrat olarak görev yapan ve Muhittin Böcek döneminde Bilgi İşlem Daire Başkanlığında Müdür olarak çalışan Ayhan Dumlupınar Elmalı’ya sürüldü. Ayhan Dumlupınar'ın Elmalı'ya sürünlerinin arkasındaki nedenin, Başkan Muhittin Böcek'in hastalığı döneminde Başkanvekili olan Mehmet Hacıarifoğlu ile ilkokul yıllarına dayanan arkadaşlığı ve yakın ilişkisi olduğu öne sürüldü.  Antalya Büyükşehir Belediyesinde Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak Muhittin Böcek'in amcasının oğlu Cemil Böcek bulunuyor. Sürgün haberine tepki gösteren eski başkan ve  İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Ne demek sürgün!? Bir belediyeci olarak hiç sevmediğim bir konu!! Hem kamuya hem insanlığa zarar, kimseye yararı yok. Hele böylesine pırıl pırıl insanlar için ne büyük ayıp!! Bu zararlı alışkanlığı lütfen siz bari sürdürmeyin” dedi. Subaşı paylaşımına Muhittin Böcek’i de etiketledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.