Süleyman Özışık vefat etti

EKONOMİ 05.08.2023 - 15:29, Güncelleme: 05.08.2023 - 15:29
 

Süleyman Özışık vefat etti

Hadi Özışık’ın abisi Süleyman Özışık dün gece vefat etti. Özışık'ın cenaze töreni bugün, Ataşehir Mimar Sinan Camii'nde düzenlendi.

haberimizvar.net- Birçok gazetede görev alan 52 yaşındaki Süleyman Özışık, uzun süredir mücadele ettiği kansere yenik düştü ve dün gece hayatını kaybetti. Hadi Özışık, ağabeyinin vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Özışık, Süleyman Özışık'ın sağlık durumunun kötüye gittiğini 2 Ağustos'ta yapmış olduğu bir paylaşımda açıklamıştı. SÜLEYMAN ÖZIŞIK KİMDİR? Gazetecilik kariyeri boyunca Milliyet ve Akşam gibi gazetelerde görev yapan Süleyman Özışık, son olarak kardeşi Hadi Özışık ile birlikte internethaber.com sitesinde çalışmalarını sürdürüyordu.
Hadi Özışık’ın abisi Süleyman Özışık dün gece vefat etti. Özışık'ın cenaze töreni bugün, Ataşehir Mimar Sinan Camii'nde düzenlendi.

haberimizvar.net- Birçok gazetede görev alan 52 yaşındaki Süleyman Özışık, uzun süredir mücadele ettiği kansere yenik düştü ve dün gece hayatını kaybetti. Hadi Özışık, ağabeyinin vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Özışık, Süleyman Özışık'ın sağlık durumunun kötüye gittiğini 2 Ağustos'ta yapmış olduğu bir paylaşımda açıklamıştı.

SÜLEYMAN ÖZIŞIK KİMDİR?

Gazetecilik kariyeri boyunca Milliyet ve Akşam gibi gazetelerde görev yapan Süleyman Özışık, son olarak kardeşi Hadi Özışık ile birlikte internethaber.com sitesinde çalışmalarını sürdürüyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.