Taburcu olacak

GÜNDEM 11.08.2022 - 12:58, Güncelleme: 11.08.2022 - 12:58
 

Taburcu olacak

Bursa'da çöp evde bulunan ve tedavi altına alınan çocuğun yakın zamanda taburcu edileceğini öğrenildi

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavisi süren 9 yaşındaki C.M.A.’nın tedavisi sürüyor. Tedavi sürecinde kilo alan, psikiyatrik tedavi gören çocuk, oyun oynamaya, çevresindekilerle iletişim kurmaya başladı. Çocuğun annesinin Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın izinleri doğrultusunda istediği görebildiğini belirten doktorları, yakın zamanda taburcu işlemlerinin yapılacağını belirrtti. NE OLMUŞTU? Bursa'daki dairesini 2 yıl önce Kamuran Pınar A'ya kiraya veren Aydın S, daha sonra kirasını ödemeyen kadına dava açmış, mahkemenin, evin tahliye edilmesine karar vermesinin ardından adrese giden icra ekibi, dairenin kapısını çilingir yardımıyla açtırarak kilidi değiştirmişti. Evin kilidini tekrar değiştirerek mahkemenin tahliye kararına uymayan Kamuran Pınar A'nın emniyette ifadesine başvurulmuş, bu sırada çöplerle dolu evin temizlenmesi için haber verilen Nilüfer Belediyesi temizlik görevlileri, kapısı kilitli bir odada çöplerin arasında sağlık durumu iyi olmadığı tespit edilen 9 yaşındaki C.M.A'yı baygın halde bulmuştu. Çocuğun annesinin, Kamuran Pınar A'nın ablası Y.A. olduğu belirlenmiş, çocuk savcılık kararıyla, Antalya'da yaşayan anneye teslim edilmişti. Daha sonra C.M.A. ile Kamuran Pınar A'nın 16 yaşındaki kızı E.Z.A, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerince koruma altına alınmıştı. C.M.A, tedavi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürülmüştü.  
Bursa'da çöp evde bulunan ve tedavi altına alınan çocuğun yakın zamanda taburcu edileceğini öğrenildi

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavisi süren 9 yaşındaki C.M.A.’nın tedavisi sürüyor. Tedavi sürecinde kilo alan, psikiyatrik tedavi gören çocuk, oyun oynamaya, çevresindekilerle iletişim kurmaya başladı.

Çocuğun annesinin Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın izinleri doğrultusunda istediği görebildiğini belirten doktorları, yakın zamanda taburcu işlemlerinin yapılacağını belirrtti.

NE OLMUŞTU?

Bursa'daki dairesini 2 yıl önce Kamuran Pınar A'ya kiraya veren Aydın S, daha sonra kirasını ödemeyen kadına dava açmış, mahkemenin, evin tahliye edilmesine karar vermesinin ardından adrese giden icra ekibi, dairenin kapısını çilingir yardımıyla açtırarak kilidi değiştirmişti.

Evin kilidini tekrar değiştirerek mahkemenin tahliye kararına uymayan Kamuran Pınar A'nın emniyette ifadesine başvurulmuş, bu sırada çöplerle dolu evin temizlenmesi için haber verilen Nilüfer Belediyesi temizlik görevlileri, kapısı kilitli bir odada çöplerin arasında sağlık durumu iyi olmadığı tespit edilen 9 yaşındaki C.M.A'yı baygın halde bulmuştu. Çocuğun annesinin, Kamuran Pınar A'nın ablası Y.A. olduğu belirlenmiş, çocuk savcılık kararıyla, Antalya'da yaşayan anneye teslim edilmişti. Daha sonra C.M.A. ile Kamuran Pınar A'nın 16 yaşındaki kızı E.Z.A, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerince koruma altına alınmıştı. C.M.A, tedavi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürülmüştü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.