Taş, Kumluca’da masaya elini vurdu

SİYASET 16.01.2020 - 16:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Taş, Kumluca’da masaya elini vurdu

CHP’li Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun ilçenin simgesi ‘Kale Kule’ye ‘yatak odası’ diyerek AKP’li eski meclis üyesi Dilek Elmas Cengiz’i davet etmesine tepki gösteren AKP İl Başkanı Taş, “Ey belediye başkanı kendine gel. Kimsenin şerefine, namusuna dil uzatma” dedi.

haberimizvar.net-CHP’li Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun ilçede bulunan belediye misafirhanesine ‘yatak odası’ diyerek AKP’li eski meclis üyesi Dilek Elmas Cengiz’i ‘yatak odası’ diyerek davet etmesi ilçede eleştirilere neden olmuştu. AKP Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal’dan sonra AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş da ilçeye giderek, Başkan Köleoğlu’nun haddini bilmesi gerektiğini söyledi. İLÇE BİNASINDA AÇIKLAMA YAPTI Yanına ilçe başkanlarını da alarak adeta Kumluca’ya çıkarma yapan İl Başkanı Taş, AKP Kumluca İlçe binasında açıklama yaptı. Taş, konuyla ilgili olarak Başkan Köleoğlu’nu ağır dille eleştirdi. Taş, şunları söyledi: HADDİNİ BİL! “Kumluca Belediye Başkanı haddini bil! Bu millet seni Kumluca’da şehri emin olarak seçti. Bu şehrin güvenilir insanı olarak seçti. Ey belediye başkanı kendine gel. Kimsenin şerefine, namusuna dil uzatma, milletin değerlerine saygılı ol. Bir kadını oraya çağıramazsın, Kumlucalılarla dalga geçemezsin. SİLKELEN KENDİNE GEL! Belediye başkanı silkelen ve kendine gel, sen bu şehrin seçilmiş belediye başkanısın. Güvenilir olmak zorundasın. Elinden, dilinden, belinden emin olan kimse olarak yaptığın hareketler sana yakışmıyor. Kumluca muhafazakar, milliyetçi, değerlerine,  onuruna kadına sahip çıkan bir millettir: Eğer bu tavrını sürdürmeye devam edersen öncelikli kadınlara yaptığın saygısızlıktan dolayı anaların vicdanında, bacıların vicdanında sonra da Kumluca halkının vicdanında yargılanırsın. MİLLETİN NAMUSUNA DİL UZATMA Milletin namusuna, şerefine, haysiyetine dil uzatamazsın. Sen belediye başkanısın, sana oy versin, vermesin herkesi kucaklayacaksın. Sosyal medyaya çıkıp belediye başkanına  yakışmayan hareketlerde bulunma. 10 ay önce seçildin, sen, ne yaptın? Yoksa sen başarısızlıklarını örtmek için milletin namusuna mı dil uzatıyorsun? Yaptığın bu saygısızlıktan dolayı önce Dilek hanımdan sonra da Kumlucalı kadınlarımızdan özür dile. Biz adabımızla siyaset yapıyoruz, siyaset birileri küçük düşürme, makam mevki yerini kullanıp, kadınlarımızı küçük düşürme yeri değildir. Herkesin annesi var, bacısı var. Siyaset seviyeli yapılır, herkesin ağzından çıkanı kulağının duyması gerekir. Sen hiç yıllardır Antalya’ya hizmet veren Menderes Türel’den, Hakan Tütüncü’den ya da diğer başkanlarımızdan böyle bir hitap şekli duydun mu? Haddini bil.”        
CHP’li Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun ilçenin simgesi ‘Kale Kule’ye ‘yatak odası’ diyerek AKP’li eski meclis üyesi Dilek Elmas Cengiz’i davet etmesine tepki gösteren AKP İl Başkanı Taş, “Ey belediye başkanı kendine gel. Kimsenin şerefine, namusuna dil uzatma” dedi.

haberimizvar.net-CHP’li Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun ilçede bulunan belediye misafirhanesine ‘yatak odası’ diyerek AKP’li eski meclis üyesi Dilek Elmas Cengiz’i ‘yatak odası’ diyerek davet etmesi ilçede eleştirilere neden olmuştu. AKP Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal’dan sonra AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş da ilçeye giderek, Başkan Köleoğlu’nun haddini bilmesi gerektiğini söyledi.

İLÇE BİNASINDA AÇIKLAMA YAPTI

Yanına ilçe başkanlarını da alarak adeta Kumluca’ya çıkarma yapan İl Başkanı Taş, AKP Kumluca İlçe binasında açıklama yaptı. Taş, konuyla ilgili olarak Başkan Köleoğlu’nu ağır dille eleştirdi. Taş, şunları söyledi:

HADDİNİ BİL!

“Kumluca Belediye Başkanı haddini bil! Bu millet seni Kumluca’da şehri emin olarak seçti. Bu şehrin güvenilir insanı olarak seçti. Ey belediye başkanı kendine gel. Kimsenin şerefine, namusuna dil uzatma, milletin değerlerine saygılı ol. Bir kadını oraya çağıramazsın, Kumlucalılarla dalga geçemezsin.

SİLKELEN KENDİNE GEL!

Belediye başkanı silkelen ve kendine gel, sen bu şehrin seçilmiş belediye başkanısın. Güvenilir olmak zorundasın. Elinden, dilinden, belinden emin olan kimse olarak yaptığın hareketler sana yakışmıyor. Kumluca muhafazakar, milliyetçi, değerlerine,  onuruna kadına sahip çıkan bir millettir: Eğer bu tavrını sürdürmeye devam edersen öncelikli kadınlara yaptığın saygısızlıktan dolayı anaların vicdanında, bacıların vicdanında sonra da Kumluca halkının vicdanında yargılanırsın.

MİLLETİN NAMUSUNA DİL UZATMA

Milletin namusuna, şerefine, haysiyetine dil uzatamazsın. Sen belediye başkanısın, sana oy versin, vermesin herkesi kucaklayacaksın. Sosyal medyaya çıkıp belediye başkanına  yakışmayan hareketlerde bulunma. 10 ay önce seçildin, sen, ne yaptın? Yoksa sen başarısızlıklarını örtmek için milletin namusuna mı dil uzatıyorsun? Yaptığın bu saygısızlıktan dolayı önce Dilek hanımdan sonra da Kumlucalı kadınlarımızdan özür dile. Biz adabımızla siyaset yapıyoruz, siyaset birileri küçük düşürme, makam mevki yerini kullanıp, kadınlarımızı küçük düşürme yeri değildir. Herkesin annesi var, bacısı var. Siyaset seviyeli yapılır, herkesin ağzından çıkanı kulağının duyması gerekir. Sen hiç yıllardır Antalya’ya hizmet veren Menderes Türel’den, Hakan Tütüncü’den ya da diğer başkanlarımızdan böyle bir hitap şekli duydun mu? Haddini bil.” 

  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.